Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανοικτή ενημέρωση για το θέμα της δασκάλας στα Πελετά (εικόνες)

Ανοικτή ενημέρωση για το θέμα της δασκάλας στα Πελετά (εικόνες)
Ανοικτή ενημέρωση από τη σχολική επιτροπή αναφορικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει με τη διαμονή της δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Πελετών στο εφαπτόμενο οίκημα που υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο του διδακτηρίου, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:00. 
Η κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου κατακλείστηκε από κατοίκους του χωριού, οι οποίοι θέλησαν με την παρουσία τους να καταστήσουν σαφές και εμφανές προς κάθε υπεύθυνο τη σημασία που έχει για την τοπική κοινωνία η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του διδακτηρίου. 
Παρόντες στην ενημέρωση πέραν των κατοίκων των Πελετών και των παρακείμενων χωριών, ήταν ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πελετών και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, η Δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Πελετών, καθώς και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι». 
Το κλίμα ήταν εξαρχής φορτισμένο και δεν ήταν λίγες οι φωνές που ζητούσαν επιτακτικά να πληροφορηθούν το χρονικό των γεγονότων που οδήγησε στην υφιστάμενη κατάσταση, με κάθε αντιμαχόμενη πλευρά να παρουσιάζει τη δική της επιχειρηματολογία.
Με το πέρας της ενημέρωσης, οι παρευρισκόμενοι κάτοικοι ομόφωνα δήλωσαν ρητώς την πρόθεσή τους να αγωνιστούν με κάθε νόμιμο μέσο για την παραμονή της δασκάλας στο οίκημα του Δημοτικού Σχολείου Πελετών. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...