Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έκοψαν την πίτα τους στο Σύλλογο Πελετών Κυνουρίας (εικόνες)

Έκοψαν την πίτα τους στο Σύλλογο Πελετών Κυνουρίας (εικόνες)
Το πρωινό του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο παραδοσιακό καφενείο «Ζέρβας», η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι».
Κάτοικοι και φίλοι του χωριού συνέρευσαν για να ανταλλάξουν ευχές, υποδεχόμενοι το νέο έτος με χαμόγελο και καλή διάθεση. Κατά τη διάρκεια αναμονής της βασιλόπιτας, συνοδεία αναψυκτικών και καφέδων, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν νέα και να ενημερωθούν για τις προσεχείς δρά...σεις του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, διαβάστηκε η καθιερωμένη ευχή από τον ιερέα της κοινότητας Πελετών, πατέρα Σταύρο, και ακολούθησε η κοπή της πίτας, η οποία ικανοποίησε τους παρευρισκομένους χάρη στη νοστιμάδα και τη φρεσκάδα της. Τέλος, ακολούθησε κλήρωση δώρων, προσφορά του Συλλόγου στους διαμένοντες κατοίκους του χωριού μας.

Ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών ανανεώνει το ραντεβού με τους κατοίκους, τα μέλη και τους φίλους του για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, οπότε και θα τελεστεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα.
 

Το πρωινό του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο παραδοσιακό καφενείο «Ζέρβας», η κοπή της πρωτοχρονιάτικης...

Δημοσιεύτηκε από Άγιοι Απόστολοι Σύλλογος Πελετών στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...