Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα Πελετά απέκτησαν τη δική τους φωνή στο διαδίκτυο!

Τα Πελετά απέκτησαν τη δική τους φωνή στο διαδίκτυο!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λειτουργία του νέου διαδικτυακού τόπου του χωριού μας, που πλέον είναι προσβάσιμος από όλους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.peleta.gr.
Μία νέα σελίδα εγκαινιάζεται σήμερα, καθώς τα Πελετά εισάγονται στον κόσμο των ηλεκτρονικών τεχνολογιών, μέσα από τη δημιουργία και λειτουργία μίας σύγχρονης ιστοσελίδας που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για το χωριό.
Χάρη στην έξυπνη λειτουργία προσαρμογής, η νέα ιστοσελίδα μπορεί να προβληθεί από όλες τις συσκευές (υπολογιστή, κινητό ή τάμπλετ), εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να εντοπίσουν τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν και να έρθουν σε επαφή με την ιστορία και το χώρο των Πελετών.
Η σελίδα διαρθρώνεται επί τη βάσει εννέα θεματικών κατηγοριών, οι οποίες υποδιαιρούνται σε επιμέρους υποκατηγορίες. Οι θεματικές κατηγορίες της ιστοσελίδας είναι οι εξής: Ιστορία, Σύλλογος, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Λογοτεχνία, Αξιοθέατα, Δραστηριότητες, Καταστήματα, Τοπικά Προϊόντα και Φωτογραφίες.
Στο σημείο αυτό, ξεχωριστής μνείας χρήζει η συνεισφορά του κ. Καλογιάννη Θεόδωρου, ιδιοκτήτη της εταιρείας PC Mastor, που κατάγεται από την περιοχή μας και ανέλαβε τη σχεδίαση και δημιουργία της ιστοσελίδας, φροντίζοντάς την με μεράκι και αγάπη, για να προσφέρει σε όλες και όλους το ευχάριστο αυτό αισθητικό αποτέλεσμα.
Περιηγηθείτε, αναζητήστε με τη χρήση όρων αυτά που επιθυμείτε να μάθετε, μεγεθύνετε τις φωτογραφίες και ανακαλύψτε τη νέα ιστοσελίδα του χωριού μας. 
Τα Πελετά με ένα κλικ στον υπολογιστή σας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...