Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεωνίδιο - Ξεκίνησαν αιτήσεις για την εμποροπανήγυρη

Λεωνίδιο - Ξεκίνησαν αιτήσεις για την εμποροπανήγυρη
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε εμποροπανηγύρεις, να υποβάλλουν αιτήσεις από 12 έως και 17 Μαϊου 2016 στο Δημοτικό Κατάστημα, ώστε να τους χορηγηθούν οι σχετικές άδειες συμμετοχής.
Οι προς χρήση χώροι της εμποροπανήγυρης φαίνονται στο διάγραμμα που συνέταξε το αυτοτελές τμήμα των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και θα είναι αναρτημένο στο Δημοτικό Κατάστημα.
Οι διάθεση των χώρων θα γίνεται από τον Δήμο μας σύμφωνα με την 96/2015 κανονιστική απόφαση του Δήμου μας.(ΑΔΑ: 68ΦΗΩΚΝ-ΧΦΕ). Για την χορήγηση της άδειας συμμετοχής στην Εμποροπανήγυρη, απαιτούνται τα κάτωθι δικαιολογητικά:
ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1) Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση σε ειδικό έντυπο της Υπηρεσίας.
2) Φωτ/φο αστυνομικού δελτίου ταυτότητας
3) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής και ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα.( Για τους αλλοδαπούς).
4) Ταμειακή απόδειξη έτους 2016 και έναρξη από την αρμόδια ΔΟΥ.
5) Φωτ/φα θεωρημένα των σχετικών αδειών που κατέχουν όπως: α) αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών ή άδειών παραγωγών λαϊκών αγορών, β) αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιου ή στάσιμου), γ) αδειών συμμετοχής σε Κυριακάτικες αγορές δ) Βεβαίωση περί εγγραφής στο Αρμόδιο επιμελητήριο οι έμποροι (εφόσον διαθέτουν επαγγελματική στέγη, κατάστημα, βιοτεχνία, πρατήριο κλπ.) και ε) Πιστοποιητικό κατοχής ζώων που προορίζονται για μεταβίβαση οι κτηνοτρόφοι.
6)Την αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά μπορεί να υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος είτε αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) . Στη συνέχεια θα εκδίδονται οι άδειες συμμετοχής που ισχύουν για συγκεκριμένο χώρο και θέση.
Σχέδιο αίτησης, κανονιστική απόφαση της εμποροπανήγυρης, διάγραμμα όπου αποτυπώνονται οι θέσεις προς παραχώρηση, καθώς και για άλλες πληροφορίες απευθυνθείτε στον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου μας ΗΛΙΑ ΠΟΥΛΕΤΣΟ Τηλ:2757360219 ΦΑΞ: 2757023224.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...