Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τυρός Κυνουρίας | Πολιτιστική Εβδομάδα "ΠαραΤυρό"!

Τυρός Κυνουρίας | Πολιτιστική Εβδομάδα "ΠαραΤυρό"!
Η διενέργεια των εκδηλώσεων για την για την «Πολιτιστική εβδομάδα Τυρού», στη Δ.Ε. Τυρού με διακριτικό τίτλο «ΠαραΤυρό», που θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου 2017 εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος επισήμανε … «Για πρώτη φορά, ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και ειδικότερα η Δημοτική Ενότητα Τυρού προτίθεται να διοργανώσει την Πολιτιστική Εβδομάδα του Τυρού, ένα Φεστιβάλ συμμετοχής και τέχνης θα έλεγα.

Ο διακριτικός τίτλος θα είναι «ΠαραΤυρό», ο νονός του ονόματος είναι ο κ. Δήμαρχος, είναι συμβολικός αφού το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα εξελίσσεται γενικώς στην παραλία του Τυρού, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρατηρήσουν όλη την προσπάθεια της Δημοτικής Ενότητας στη στροφή προς την εναλλακτικότητα και την εξωστρέφεια.

Η Πολιτιστική Εβδομάδα του Τυρού με το διακριτικό τίτλο «ΠαραΤυρό» θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου. Οι δράσεις σε γενικές γραμμές θα είναι οι εξής: Σχεδιασμός και διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και συναυλιών, προβολές ταινιών, μαθήματα άκουα, γιόγκα και χορού, εκπαιδευτικές ξεναγήσεις για παιδιά με θέμα την ανακύκλωση στις γειτονιές του Άνω Τυρού και των Σαπουνακαΐικων, περίπατος στα μονοπάτια του Ακρωτηρίου στο Τρίκερι καθώς και στο ιστορικό λατομείο βαρύτη στην περιοχή.

Παρεμπιπτόντως στο χώρο εκείνον στο θαλάσσιο χώρο είναι το υπό διαδικασία έτσι αδειοδότησης καταδυτικό πάρκο του Τυρού, ζωγραφική γκράφιτι απ’ τους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών, θα έχουμε παράλληλες δράσεις όπως κόμπο-κόμπο, επίδειξη ναυτικών κόμπων και επισκευής διχτυών, φιλοξενία σύγχρονων έργων τέχνης από τις επιχειρήσεις κατά μήκος της παραλίας Τυρού, προφανώς ηχητική – ηλεκτρολογική κάλυψη των εκδηλώσεων, τεχνική υποστήριξη για την υλοποίηση των εκδηλώσεων και δράσεις προβολής, όπως γραφιστικά, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό προβολής, καμπάνιες, internet και social media κτλ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...