Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαρία Μενούνος | Η σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο η μητέρα της (pic)

Μαρία Μενούνος | Η σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο η μητέρα της (pic)

Η  Μαρία Μενούνος από την Αρκαδία είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζεται συνέχεια στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τόσο η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια όσο και η μητέρα της, Λίτσα Μενούνος, είχαν διαγνωστεί στο παρελθόν με όγκο στον εγκέφαλο. Η Μαρία κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να βγει νικήτρια, ενώ η μητέρα της συνεχίζει με δύναμη και αισιοδοξία, καθώς τα νέα για την πορεία της υγείας της είναι όλο και καλύτερα. 

Πρόσφατα, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της μητέρας της. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο όγκος στον εγκέφαλο έχει συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό, χωρίς χειρουργική επέμβαση όπως φαίνεται και στις ακτινογραφίες.

«Εχθές λάβαμε υπέροχα νέα για τη μαμά. Ο όγκος στον εγκέφαλο έχει συρρικνωθεί. Το να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς επέμβαση θεωρείται μεγάλη μάχη. Σαν οικογένεια δεν είμαστε θαυμαστές της χημειοθεραπείας. Μέσα σε τρεις μήνες, είδαμε την συρρίκνωση στην φωτογραφία αυτή. Πήγαμε ακόμη και στο Μεξικό για τις θεραπείες. Επίσης βρίσκεται σε αυστηρή διατροφή, χωρίς ζάχαρη και υδατάνθρακες. Τον τελευταίο καιρό προσευχόμασταν αρκετά», έγραψε στα soical media η παρουσιάστρια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...