Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με το Μετάλλιο του Τάγματος της Αυστραλίας τιμήθηκε ο Αρκάς ομογενής, κ. Δημήτριος Αλεξόπουλος!

Με το Μετάλλιο του Τάγματος της Αυστραλίας τιμήθηκε ο Αρκάς ομογενής, κ. Δημήτριος Αλεξόπουλος!

Ο ομογενής Αρκάς κ. Δημήτριος Αλεξόπουλος βραβεύτηκε από την αυστραλιανή πολιτεία στο πλαίσιο των διακρίσεων που απονέμονται σε πολίτες με την ευκαιρία των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Συνολικά βραβεύονται περίπου 900 άτομα για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και στους κλάδους που υπηρετούν. Οι κατηγορίες βράβευσης είναι τέσσερις.

Ο κ. Αλεξόπουλος βραβεύτηκε με το Μετάλλιο στην Γενική Κατηγορία του Τάγματος της Αυστραλίας, Medal in the General Division of the Order of Australia. (OAM) για τις υπηρεσίες του στην ελληνική παροικία της πολιτείας "Βικτώρια".

 

Ο Δημήτριος αναγνωρίστηκε για την υπηρεσία του στην ελληνική κοινότητα της Βικτωρίας. Είναι εξέχον μέλος του Παναρκαδικού Συλλόγου Μελβούρνης και Βικτωρίας ως Πρόεδρος (2005-2016), Ταμίας και Γραμματέας (2001-2004), Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων (από το 2016) και νυν συντάκτης Εφημερίδας Φωνή των Αρκάδων. Είναι πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας από το 2006 (διετή θέση). Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Βικτωρίας από το 2005. τιμήθηκε επίσης με το Βραβείο Επίτευσης Σπύρος Σταμούλη από το Ελληνικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αυστραλίας.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ

"Ένας δικός μας άνθρωπος, ο κ. Δημήτριος Αλεξόπουλος, τιμήθηκε με το Μετάλλιο του Τάγματος της Αυστραλίας (ΟΑΜ) για την υπηρεσία του στην ελληνική κοινότητα.

Ένας πολύ άξιος και αξιόλογος αποδέκτης που εργάστηκε ακούραστα για πολλά χρόνια για την ελληνική κοινότητα, για την ελληνική ιστορία, για τον ελληνικό πολιτισμό, για την ελληνική γλώσσα και φυσικά για τον Παναρκαδικό Σύλλογο.

Ένας αγνός Αρκάς, πραγματικός ηγέτης και έμπνευση για όλες τις γενιές.

Σας ευχαριστούμε για τη σημαντική συνεισφορά σας στον Παναρκαδικό Σύλλογο και στο Αρκάδιο Ιδανικό.

Συγχαρητήρια Δημήτρη μου!"

 

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...