Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης "ταξίδεψε" το βίντεο για την Ελληνική Γλώσσα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία Βλάση! (vd)

Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης "ταξίδεψε" το βίντεο για την Ελληνική Γλώσσα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία Βλάση! (vd)
Για πρώτη φορά η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα, καθώς ήταν μαζική η ανταπόκριση σχεδόν όλων των ελληνικών ΜΜΕ για την προβολή του video που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία από τον Αρκάδα Υφυπουργό Εξωτερικών, Κώστα Βλάση.
Μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή ανταπόκριση, ο κ. Βλάσης, έγραψε: "Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους, όσοι συνέβαλαν στην προώθηση του μηνύματός μας και κατ’ επέκταση στην προώθηση και προβολή της γλώσσας μας. Το video μας ταξίδεψε, επίσης, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης μέσω των Πρεσβειών και των Προξενείων μας, αλλά και μέσω των σχολείων και των κοινοτήτων μας.
Πάνω απ’ όλα, όμως, χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους Έλληνες του εξωτερικού που κρατάτε τη γλώσσα μας ζωντανή στα πέρατα του κόσμου και αποτελείτε τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας!"

 

Συγκινητικό video με μαθητές και φοιτητές της ελληνικής γλώσσας από κάθε γωνιά της γης | Η εξαιρετική πρωτοβουλία του Αρκάδα Υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Βλάση!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...