Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλανθρωπική δράση της Π.Ο.Α με τη διοργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ στο Σικάγο (εικόνες)

Φιλανθρωπική δράση της Π.Ο.Α με τη διοργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ στο Σικάγο (εικόνες)
Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά 3x3 Μπάσκετ της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις στο Σικάγο (UIC).
Συνολικά συμμετείχαν 25 ομάδες και πάνω από 100 αθλητές. Το θέαμα ήταν συναρπαστικό με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί και να εμψυχώνει τους παίκτες.
 
Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους μια ομάδα παιδιών με ειδικές ανάγκες, τα οποία δεν έχασαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί με τους αθλητές. Πέρυσι, όπως και φέτος τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση, δόθηκαν στη θεατρική ομάδα ατόμων με ειδικές ανάγκες της περιοχής Lyons του Σικάγο.
 
Η εκδήλωση συντονίστηκε από τον Προέδρου του Τμήματος Νεολαίας της Ομοσπονδίας, κύριο Θεμιστοκλή Κάτρη, και έγινε υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Ρεβελιώτη. Ο κ. Κάτρης απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, ενώ ευχαρίστησε και όλους τους εθελοντές με την βοήθεια των οποίων οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το τουρνουά, και απέδειξαν έτσι ότι η αλληλεγγύη, η φιλανθρωπία, η παράδοση και αγάπη των Ελλήνων είναι σταθερές αξίες, που μένουν αμετάβλητες στο χρόνο.
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...