Η Ισμήνη από την Τρίπολη που άφησε τον Λευκό Οίκο για να βοηθά παιδιά με ανίατες ασθένειες! (vd)

Αν και πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, κατάφερε να διακριθεί και να εργαστεί στο επιτελείο του Μπάρακ Ομπάμα, του Πρόεδρου των ΗΠΑ!
Ο λόγος για την Ισμήνη Καρύδη Σβένσον, με καταγωγή από την Τρίπολη, που κόντρα στις προβλέψεις των γιατρών που την ήθελαν σε αναπηρικό καροτσάκι, πάλεψε σκληρά και κατόρθωσε στα 16 της χρόνια να έχει σημαντικές επιδόσεις στο χορό και να βρεθεί δίπλα στον Πλανητάρχη!
Έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός και μιλά 5 ξένες γλώσσες. Αν και είχε μία σίγουρη καριέρα στο Λευκό οίκο, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω και μαζί με το σύζυγό της, ίδρυσε μία φιλανθρωπική εταιρεία για να βοηθά παιδιά που αντιμετωπίζουν ανίατες ασθένειες.
Δείτε το βίντεο από την τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha! (από το 01.08.00 και μετά)
3 σχόλια
-
προωθεί τον εαυτό της με κάθε πιθανό τρόπο...όταν κάνεις φιλανθρωπίες και ιδρύεις ένα NGO δεν το διατυμπανίζεις, φωτογραφιζόμενος σαν μοντέλο δίπλα σε άστεγους... well done!
-
οταν kaneis φιλανθρωπια δεν το κοινοποιεισ και προπαντων δε φωτογραφιζεσαι!!!!!!!!!!!!!!
-
και το θεωρεί τιμή της να φωτιγραφίζεται με τα γεράκια των ΗΠΑ που αιματοκύλισαν τον πλανήτη?