Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι ομογενείς αποχαιρέτησαν με δείπνο τον Αρκά Γενικό Πρόξενο του Μόντρεαλ που φεύγει από τον Καναδά!

Οι ομογενείς αποχαιρέτησαν με δείπνο τον Αρκά Γενικό Πρόξενο του Μόντρεαλ που φεύγει από τον Καναδά!
Πρόσφατες φωτογραφίες από το δείπνο που παρέθεσε η Παναρκαδική Αδελφότητα προς τιμήν του Γενικού Πρόξενου στο Μόντρεαλ, Θάνου Καφόπουλου, ο οποίος κατάγεται από τα Λαγκάδια και την Κανδήλα και διετέλεσε Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόντρεαλ επί 4 συνεχή έτη.


Τώρα όμως παίρνει μετάθεση και ο Σύλλογός των Αρκάδων για να τον αποχαιρετίσει οργάνωσε δείπνο προς τιμή του.

«Έτσι πολύ συμπατριώτες μας Αρκάδες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον κύριο Γενικό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Θανάσης Παπαβασιλείου προλόγισε τον κύριο Γενικό λέγοντας ότι χωρίς αμφιβολία υπήρξε ο καλύτερος Πρόξενος που έχει περάσει πότε από την πόλη μας. Εμάς σαν Αρκάδες μας έκανε υπερήφανους.!!! κι' εμείς, το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να τον καλέσουμε εδώ στο ΣΠΙΤΙ μας, να του σφίξουμε το χέρι και να του ευχηθούμε σε ανώτερα και καλή μετάθεση..... Και σαν αναμνηστικό δώρο από τον Σύλλογό μας του προσέφερε μια Συλλεκτική Κασετίνα με όλα τα νομίσματα του Καναδά.!!!! Ο κύριος Καφόπουλος εμφανώς συγκινημένος, αφού μας ευχαρίστησε για την υποδοχή που του επιφυλάξαμε είπε ότι εδώ στο Μόντρεαλ ένοιωσε περισσότερο Αρκάς και περισσότερο Έλληνας απ' ότι ένοιωθε στην Ελλάδα. Και πρόσθεσε: Ύστερα από όσα κάνατε για μένα απόψε θα μου είναι αδύνατον να μην μας σκέπτομαι οπού κι' αν βρεθώ.!!

Κάπως έτσι φίλοι μου τελείωσε μια ακόμη όμορφη εκδήλωση του Συλλόγου μας» γράφει ο υπεύθυνος για τις Δημόσιες Σχέσεις και την Επικοινωνία της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά Κώστας Καπετάνιος!

1η φωτο.) Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Θαν. Παπαβασιλείου με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Μόντρεαλ.

2η φώτο.) Απο αριστερα, Γιάννης Θεοδοσόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικού Κονγκρέσου του κεμπέκ,Θαν. Παπαβασιλείου, Πρόεδρος ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΚΑΝΑΔΑ, Θανος Καφόπουλος και Κώστας Καπετάνιος.
3η φώτο.) Εδώ βλέπετε και την κυρία Γιώτα Παπαβασιλείου, σύζυγο του Προέδρου μας και την κυρία Δήμητρα Μαθιοπούλου Γραμματέα του Συλλόγου ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...