Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χ. Τσιμόγιαννης: «Αφιερωμένο στη νέα γενιά θα είναι το 8ο Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συνέδριο» (vd)!

Χ. Τσιμόγιαννης: «Αφιερωμένο στη νέα γενιά θα είναι το 8ο Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συνέδριο» (vd)!
Αποκλειστικά στο www.kalimera-arkadia.gr μίλησε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας και πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας Χρήστος Τσιμόγιαννης.

Τον συναντήσαμε στο παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης, εκεί όπου το γραφείο του Δημάρχου έχει παραχωρηθεί για τις ανάγκες του Συνεδρίου.
Ο Χρήστος Τσιμόγιαννης, ο οποίος ήρθες προχθές από την Αυστραλία στα πάτρα εδάφη, μίλησε με την Έλλη Αρτοπούλου για πολλά και ενδιαφέροντα.
Αρχικά, δήλωσε χαρούμενος που ήρθε στην Αρκαδία και στη συνέχεια έδωσε το στίγμα του για το Παναρκαδικό Συνέδριο που θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.
Είπε ότι στόχος είναι να δοθεί βάρος στη νεολαία και στην επόμενη γενιά. «Η νεολαία δεν δίνει σημασία στα κοινά και για το μήνυμα του συνεδρίου είναι η επόμενη γενιά. Προσπαθούμε να φέρουμε νέους για αν δείξουμε τι έχουν προσφέρει οι νέοι μας σε Αμερική και Αυστραλία.
Επίσης, οι νέοι Έλληνες από την Αρκαδία θα μπορούν να ενημερωθούν αν θέλουν να μεταναστεύσουν για το εξωτερικό και να μάθουν ότι δεν είναι όλα ρόδινα…» είπε χαρακτηριστικά.
Την Κυριακή του Συνεδρίου, μετά τους επίσημους χαιρετισμούς, θα υπάρχουν ομιλίες, όπως ένας Καθηγητής από την Αυστραλία θα μιλήσει για την πρόοδο των Αρκάδων σ όλο τον κόσμο. Ενώ, τη Δευτέρα θα γίνει ημερίδα για τη νεολαία με ομιλητές από την Αυστραλία, την Αμερική και τον Καναδά.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες.

Δείτε το βίντεο!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...