Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο φημισμένο Πανηγύρι της Ελληνικής Κοινότητας της Οττάβας η χορευτική ομάδα των Αρκάδων του Καναδά!

Στο φημισμένο Πανηγύρι της Ελληνικής Κοινότητας της Οττάβας η χορευτική ομάδα των Αρκάδων του Καναδά!
Η Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά (Μόντρεαλ) με την ευκαιρία της συμμετοχής του χορευτικού της Γκρουπ στο φημισμένο Πανηγύρι της Ελληνικής Κοινότητας της Οττάβας, οργάνωσε και πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή το προηγούμενο Σάββατο 23/08.


Πολλά μέλη & φίλη του Συλλόγου ακολούθησαν, τόσο με τα λεωφορεία όσο και με δικά τους μέσα μεταφοράς.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Αδελφότητας Κώστας Καπετάνιος αναφέρει: «Έτσι είχαμε όλοι μαζί, την ευκαιρία να μεταφερθούμε νοερά στην Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο πανηγύρι που γίνεται κάθε δεκαπενταύγουστο και διαρκεί 10 μέρες, είναι από το πιο φημισμένα που γίνονται εκτός Ελλάδος.!!!! {Με την ευκαιρία αυτή θέλω - εκ μέρους του Συλλόγου μας - να συγχαρώ τους οργανωτές ( Ελληνική κοινότητα Οττάβας) για την άψογη οργάνωση, και να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν.}

Το χορευτικό μας έκανε δυο καταπληκτικές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, και ξεσήκωσε όλο το πλήθος (πάνω από 5000 κόσμου) Και φυσικά εμάς μας έκαναν υπερήφανους!

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, αλλά και τον χοροδιδάσκαλο τους ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, καθώς και την υπεύθυνη του Τμήματος Νεολαίας, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, για όλα όσα προσφέρουν στον Σύλλογό μας αλλά και στην Πατρίδα μας γενικότερα! Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.!! Ο Σύλλογός μας επανέρχεται σιγά σιγά στους κανονικούς του ρυθμούς. Αφού οι διακοπές βαίνουν προς το τέλος τους!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...