Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατάθεση στεφάνου για την Άλωση της Τριπολιτσάς στο Μόντρεαλ του Καναδά!

Κατάθεση στεφάνου για την Άλωση της Τριπολιτσάς στο Μόντρεαλ του Καναδά!
Παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά, της διοίκησης του γυναικείου Τμήματος, του Τμήματος Νεολαίας και πολλών επισήμων της παροικίας, έγινε την Κυριακή στον Ιερό Ναό της Κοιμήσης της Θεοτόκου, η προγραμματισμένη δοξολογία και κατάθεση στεφάνου για την Άλωση της Τριπολιτσάς!


Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Αδελφότητας Κώστας Καπετάνιος αναφέρει: «Ο Αρκάς Ιερατικός Προϊστάμενος του Ναού, Πατήρ Νικόλαος Παπαγεωργίου, όπως κάθε χρόνο μας έκανα να νιώσουμε υπερήφανοι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και σαν ΑΡΚΑΔΕΣ,με τον γεμάτο εθνικό παλμό πύρινο λόγο του.!!

Μέτα το πέρας της λειτουργίας, προσφέραμε καφέ, κονιάκ τυρί κι' ελιά σε όλα τα μέλη και φίλους που μας επισκέφθηκαν στη λέσχη του Συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος του Δ/Σ κύριος Θανάσης Παπαβασιλείου, στο καθιερωμένο μήνυμά του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο Σύλλογό μας. Και τους κάλεσε να δώσουν το παρών στην προγραμματισμένη για το επόμενο Σάββατο 27/09 συνεστίαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς που θα γίνει στη λέσχη μας,με φαγητό μουσική και χορό μέχρι πρωίας.!!!.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς από το Μόντρεαλ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...