Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Αρκάδες του Καναδά τίμησαν την επέτειο της Άλωσης (εικόνες)!

Οι Αρκάδες του Καναδά τίμησαν την επέτειο της Άλωσης (εικόνες)!
Χθες Κυριακή ο Σύλλογος Αρκάδων της πόλης της Οττάβας (Πρωτεύουσας του Καναδά) πραγματοποίησε εκδήλωση/γεύμα για να τιμήσει την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς!
Ο Σύλλογός «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΔΑ» (Μόντρεαλ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κύριο Θανάση Παπαβασιλείου και τον Αντιπρόεδρο κύριο Τάσο Παπακώστα και ακόμα 5 μέλη του Δ/Σ ανταποκρίθηκε στην τιμητική πρόσκληση του Πρόεδρου των Αρκάδων της Οττάβας κύριου Δημήτρη Σιώρη, και παραβρεθηκαν, τόσο στην δοξολογία, όσο και στην εκδήλωση που ακολούθησε.


Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Αδελφότητας Κώστας Καπετάνιος γράφει: «Είναι περιττό να σας πω φίλοι μου πως νιώσαμε όταν συναντήσαμε τ' αδέρφια μας τους Αρκάδες της Οττάβας! Και σίγουρα χαρήκαν και αυτοί και συγκινήθηκαν το ίδιο με μας. Νιώσαμε πολύ υπερήφανα όταν ακούσαμε των Ιερέα κατά τη διάρκεια της δοξολογίας να μας καλωσορίζει στην πόλη τους, αλλά και κατά τη διάρκεια του γεύματος μας καλωσόρισαν, τόσο Πρόεδρος των Αρκάδων της Οττάβας, κύριος Δημήτρης Σιώρης, όσο και άλλοι ομιλητές!!! Θέλω σ' αυτό το σημείο να ευχαριστήσω εκ μέρους του Δ/Σ του Συλλόγου μας τον Πρόεδρο των Αρκάδων της Οττάβας και το Δ/Σ του συμβουλίου, για την τιμητική πρόσκληση που μας έκαναν και για την υποδοχή που μας επιφύλαξαν. Ακόμα θέλω να τους συγχαρώ ΟΛΟΥΣ για την άψογη οργάνωση της όλης εκδήλωσης. Όλα αυτά μαζί φίλοι μου χθες, ήταν για μας μια πολύ όμορφη μέρα.!!!
Και το κυριότερο είναι οι ανοίγει μεταξύ μας δίαυλος επικοινωνίας και αλληλεγγύης».
Στις φωτογραφίες: 1) Ο Πρόεδρος των Αρκάδων της Οττάβας 2) το Τραπέζι της Αδελφότητας και 3) άποψη της αίθουσας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...