Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η γιορτή της ... μακαρονάδας από τους Αρκάδες του Καναδά!

Η γιορτή της ... μακαρονάδας από τους Αρκάδες του Καναδά!
Ήταν πράγματι υπεροχή από κάθε άποψη η εκδήλωση της Μακαρονάδας που πραγματοποιείσαι η Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά, στο Μόντρεαλ.


Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Αδελφότητας, Κώστας Καπετάνιος, γράφει: «Η συμμετοχή του κόσμου, το φαγητό, η μουσική... όλα μαζί έφτιαξαν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα και ο κόσμος ξεφάντωσε μέχρι πρωίας! Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Μόντρεαλ κύριος Νικόλαος Σιγάλας, ο υποψήφιος με το φιλελεύθερο κόμμα για την βουλευτική έδρα της περιοχής μας, κύριος Παναγιώτης Παπαδάκης, και από τον Δήμο του Μόντρεαλ η κυρία Μαίρη Ντέρου...

Το Γυναικείο Τμήμα όπως κάθε φορά εργάστηκε με ζήλο για την εκδήλωση. Καθώς και ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του Δ/Σ, όλοι μαζί δούλεψαν για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Για την διασκέδασή μας φρόντισε όπως και σε κάθε εκδήλωση ο κύριος Τάσος Παπακώστας, που είναι και αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος κύριος Θανάσης Παπαβασιλείου, στην ομιλία του – όπως κάθε φορά – ευχαρίστησε τον κόσμο, και μίλησε για τις παραδόσεις μας, τα ήθη και τα τα έθιμά μας,για τα μικρά Αρκαδόπουλα που μαθαίνουν τους Ελληνικούς χορούς δωρεάν, εδώ στο Σύλλογό μας, και στη συνέχεια έδωσε το μικρόφωνο στον κύριο Γενικό να μας απευθύνει τον χαιρετισμό της πατρίδας μας της Ελλάδας.!! Όλα αυτά μαζί φίλοι μου, εμάς μας κάνουν να νοιώθουμε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για το έργο που προσφέρουμε στην παροικία μας αλλά και στην πατρίδα μας την ΑΡΚΑΔΙΑ...»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...