Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παγκόσμια πρωτοτυπία! Αρκάς δώρισε το βραβείο του … στη «Μυθική Δωρήτρια» και στην Π.Ο.Α.!

Παγκόσμια πρωτοτυπία! Αρκάς δώρισε το βραβείο του … στη «Μυθική Δωρήτρια» και στην Π.Ο.Α.!

Τα δώρα, δωρίζονται; Τα βραβεία; Κι όμως ... δωρίζονται! Ο Αρκάς Παναγιώτης Καραφωτιάς, για άλλη μία φορά μας εξέπληξε με την γεναιοδωρία του!

Ο καθηγητής και τ. Σύμβουλος του Ο.Η.Ε. την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών, παρουσία επισήμων και πολλών προσωπικοτήτων κ.ά. βραβεύτηκε από την  Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών, στο πλαίσιο Συνεδρίου που οργάνωσε για τον Εθελοντισμό με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του ΟΗΕ για τον Εθελοντισμό.

Ο κ.Καραφωτιάς, στην αντιφώνησή του,μετά την βράβευσή του, επισήμανε: "Πολλές φορές ο εθελοντισμός,αποτελεί άλλοθι του κράτους για την αβουλησία του να επιλύσει τα υφιστάμενα προβλήματα, και επίσης πολλές εθελοντικές οργανώσεις λειτουργούν ιδιοτελώς ως κομματικά κ.λπ. δεκανίκια".

Συγκινημένος ανακοίνωσε πως το βραβείο του με την σειρά του θα το δωρίσει στην: "Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής για την πολύτιμη προσφορά της στην Αρκαδία, ιδιαίτερα για την ίδρυση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, και στην κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη για τη σημαντική της δωρεά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο".

Δείτε σχετικό αναλυτικό άρθρο ΕΔΩ.

Δύο Αρκάδες βράβευσε η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών για την εθελοντική τους προσφορά στην κοινωνία- www.kalimera-arkadia.gr.
Συγχαρητήρια για τη γεναιόδωρη πράξης αναγνώρισης και προσφοράς του Αρκά Παναγιώτη Καραφωτιά. r


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...