Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλά δώρα για τους μικρούς Αρκάδες του Καναδά (εικόνες)

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλά δώρα για τους μικρούς Αρκάδες του Καναδά (εικόνες)
Το Σάββατο έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά, για τα παιδάκια των μελών του Συλλόγου.


Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Αδελφότητας κ. Κώστας Καπετάνιος, γράφει: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που ήρθαν με τα παιδιά/εγγόνια τους και γέμισαν την ειδικά στολισμένη αίθουσα του συλλόγου μας!

Ήταν απερίγραφτα όμορφες οι στιγμές που ζήσαμε! Κάθε χρόνο τέτοια μέρα η αίθουσα γεμίζει από παιδιά και οι φωνές τους επισκιάζουν τα πάντα! Από τα ηχεία ακουγόταν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα δώρα των παιδιών όλα κάτω από το στολισμένο δένδρο. Ένα μεγάλο τραπέζι γεμάτο με πίτσες, αναψυκτικά, χυμούς, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, κ.λ.π. Όλα στην διάθεση των καλεσμένων μας! Και για να χαρούν πιο πολύ τα παιδάκια μας είχαμε φέρει δυο καλλιτέχνες που τους έκαναν διάφορα μαγικά παιχνίδια. Και όπως ήταν αναμενόμενο μετά τα παιχνίδια έκανε την εμφάνισή του Άγιος Βασίλης με τα δώρα.
Στο άκουσμα του κουδουνιού και του χαρακτηριστικού χο-χο-χο-χο.. όλα τα παιδιά μαζεύτηκαν γύρο από τον Άγιο Βασίλη.. και φώναζαν ρυθμικά σαντα σαντα σαντα κλαους..

Ο Άγιος Βασίλης τότε τα ρώτησε: Είσαστε καλά παιδιά φέτος; Ναιιιιιιιι.. Ακούτε τη μαμά και το μπαμπά; Ναιιιιιιιιι... Θα είσαστε καλά παιδιά και του χρόνου; Ναιιιιιιιι.. Τότε ελάτε να πάρετε τα δώρα σας! Και πήγε και κάθισε στο θρόνο του και κάλεσε όλα τα παιδάκια κοντά του να τους δώσει τα δώρα τους.

Η Χρυσούλα, υπεύθυνη του Τμήματος Νεολαίας φώναζε το κάθε παιδί με τ' όνομά του κι' εκείνο πήγαινε στον Άγιο Βασίλη, ο φωτογράφος έβγαζε την αναμνηστική φωτογραφία και ο Άγιος Βασίλης του; έδινε το δώρο!

Στο τέλος ΟΛΟΙ - μικροί μεγάλοι – αφού αντάλλαξαν ευχές για τις άγιες μέρες, έφυγαν χαρούμενοι.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...