Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η γιορτή της ... μακαρονάδας από τους Αρκάδες του Καναδά! (εικόνες)

Η γιορτή της ... μακαρονάδας από τους Αρκάδες του Καναδά! (εικόνες)
Έγινε το Σάββατο η συνεστίαση της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδάς, στο Μόντρεαλ, για την Μακαρονάδα. Και όπως ήταν αναμενόμενο είχε μεγάλη συμμετοχή κόσμου!
"Εκ μέρους του Πρόεδρου μας, κυρίου Τάσου Παπακώστα,της Πρόεδρου του Γυναικείου τμήματος κυρίας Μαρίας Μιχαλοπούλου και της Πρόεδρου του Τμήματος της Νεολαίας μας δι/δας Κέλλης Παναγιωτοπούλου, σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ πάρα πολύ για την παρουσία σας και σ' αυτή μας την εκδήλωση. Όπως είπε και ο Πρόεδρος στην ομιλία του,χωρίς εσάς δεν θα είμαστε καν εδώ !!
Κατά τ' άλλα ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά,με πολύ κέφι και πολύ καλό φαγητό. Με άλλα λόγια, περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Δείτε φώτο & Βίντεο.
Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά η εκπομπή ''ΕΔΩ ΜΟΝΤΡΕΑΛ'' του συμπατριώτη μας κυρίου Γιάννη Κόκκωνα και τον ευχαριστούμε θερμά !!
Με την ευκαιρία αυτή σας κάνω γνωστό ότι η Νεολαία μας ετοιμάζει το δικο της Πάρτι το μεθεπόμενο Σάββατο 26 του μηνός. Εννοείται ότι πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την Νεολαία μας." αναφέρει για το Δ/Σ ο κ. Κώστας Καπετάνιος (Δημόσιες σχέσεις,Επικοινωνία & Ενημέρωση).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...