Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζον Στάμος: Ο πιο όμορφος Τριπολιτσιώτης στον κόσμο αποθεώνει την Ελλάδα!

Τζον Στάμος: Ο πιο όμορφος Τριπολιτσιώτης στον κόσμο αποθεώνει την Ελλάδα!
Και το κάνει ως σταρ. Τι σημαίνει αυτό; Το κάνει με χιούμορ, έμπνευση και διάθεση να αναδείξει την δεύτερη πατρίδα του και να την κάνει viral στα social media του γιατί ο Τζον Στάμος έχει πολλούς, παρα πολλούς followers.

"Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να βρίσκομαι ανήμερα στην ονομαστική γιορτή μου από την Ελλάδα" έγραψε ποζάροντας μπροστά από την Ακρόπολη ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Για να μην έχει απορία κανείς το hashtag του ήταν #Yanni.

Ο Τζον Στάμος της ελληνικής καταγωγής ζει σήμερα τη δεύτερη άνοιξη του στην τηλεόραση μετά το ιδιαίτερα δημοφιλές Full House που τον καθιέρωσε (η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία παιζόταν από τον Σεπτέμβριο του 1987 ως τον Μάιο του 1995 και στην Ελλάδα με τον τίτλο "Τρελή οικογένεια") και επέστρεψε ως Fuller House στο Νetflix.

Από τα αρχαία μνημεία στην Εθνική Βιβλιοθήκη και τους Έυζωνες στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη σουίτα του ξενοδοχείου του κάνοντας grooming στον αειθαλή εαυτό του ο Στάμος θύμισε κάτι από Μπαράκ Ομπάμα όταν εκθείασε πανανθρώπινες αξίες με θέα του την Ακρόπολη.

Εξακολουθώ να πιστεύω στην ειρήνη, την αγάπη και την κατανόηση. Καληνύχτα Ελλάδα" ήταν ο αποχαιρετισμός του ελληνοαμερικανού που ήταν και ένας από τους καλεσμένους του απερχόμενου Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο σε δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Ναι, τότε που άλλαξε γνώμες με τον Γιάνη Βαρουφάκη για τον μπακλαβά και άκουσε τον οικοδεσπότη του να τον αποκαλεί τον πιο όμορφο Έλληνα του κόσμου.

Ο Γιάννης Σταματόπουλος που αγάπησε το Χόλιγουντ
johnstamos general

Ο 53χρονος Έλληνας από την πλευρά του πατέρα του με καταγωγή από την Τρίπολη Στάμος γεννήθηκε Γιάννης Σταματόπουλος στις ΗΠΑ. Ο πρόγονος του εστιάτορας παντρεύτηκε τη μητέρα του, μια καλλονή βρετανοιρλανδικής καταγωγής, φωτομοντέλο στα χρόνια της νιότης της.

Ο Στάμος εμφανίστηκε έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1982, στα 19 του χρόνια συμμετέχοντας στην εξαιρετικά δημοφιλή σε τηλεθέαση σαπουνόπερα General Ηospital.

Το Full Ηouse τον καθιέρωσε και ο χαρακτήρας του Τζέσι Κατσόπολις αγαπήθηκε πολύ για το χιούμορ και την αισιοδοξία του απέναντι σε όλα όσα τραβούσε σε μια Τρελή Οικογένεια.

Ο πιο όμορφος Έλληνας στον κόσμο για τον Μπαράκ Ομπάμα παντρεύτηκε το top model και ηθοποιό Ρεμπέκα Ρομέιν το 1998 και χώρισε εφτά χρόνια αργότερα. Σήμερα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Ελληνοαμερικανούς σταρ του Χόλιγουντ και ως τέτοιος κάνει ανέλπιστες καμπάνιες για μια Ελλάδα που φωτίζει.

http://www.cnn.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...