Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παραδοσιακοί χοροί και δημοτικά τραγούδια με τον Γιάννη Νταβέλη στο χορό των Αρκάδων του Καναδά! (vd)

Παραδοσιακοί χοροί και δημοτικά τραγούδια με τον Γιάννη Νταβέλη στο χορό των Αρκάδων του Καναδά! (vd)
Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά, στο μακρινό Μόντρεαλ.
 
Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Αδελφότητας κ. Κώστας Καπετάνιος, έγραψε: «Το χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Ιερατικός Προϊστάμενος της Παναγίτσας Πατήρ Νικόλαος από Καστρί Κυνουρίας,η Ελληνίδα Αντιδήμαρχος της πόλης του Μόντρεαλ κυρία Μαρία Ντερος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κογκρέσου του Κεμπέκ κύριος Γιάννης Θεοδοσόπουλος από Πικέρνι Αρκαδίας και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Κοινότητας του Μόντρεαλ,όπου και μας απεύθηναν ένα σύντομο χαιρετισμό.
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:
Γενική υπεύθυνη (συντονίστρια) της βραδιάς ήταν η Αντιπρόεδρος του Δ/Σ και Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος,κυρία Μαρία Μιχοπούλου. Οικοδέσποινα της βραδιάς και παρουσιάστρια του προγράμματος, ήταν η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου μας, κυρία Κωνσταντίνα Πετροπούλου. Συγχαρητήρια Κωνσταντίνα !!! Πολύ καλή δουλειά !! 
Η έναρξη του προγράμματος άρχισε με την ομιλία του Προέδρου μας, κυρίου Τάσου Παπακώστα,ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά τους επισήμους για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους στο χορό μας και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους,καθώς και όλες τις επιχειρήσεις χορηγούς που μας στήριξαν οικονομικά. Εν συνεχεία μίλησε για τις αξίες και τις παραδόσεις της ιδιαίτερης πατρίδας μας της ΑΡΚΑΔΙΑΣ και για την ανάγκη να τις διαφυλάξουμε και να τις μεταδώσουμε στις επόμενες γενιές των Αρκάδων.. Εξήρε τη νεολαία μας και κυρίως τους δυο χοροδιδασκάλους για την άριστη δουλειά που κάνουν στα παιδιά του χορευτικού μας.
Μετά από τον κύριο Παπακώστα πήρε το λόγο η Πρόεδρος του Γυναικείου τμήματος κυρία Μαρία Μιχοπούλου και τελευταία μίλησε η Πρόεδρος του Τμήματος Νεολαίας δι/δα Κέλλυ Παναγιωτοπούλου..
Και σ' αυτό το σημείο έκαναν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο, τα χορευτικά μας τμημάτα με τις νέες τους εθνικές ενδυμασίες και υπό την καθοδήγηση του επί σειρά ετών χοροδιδασκάλου τους κυρίου Κώστα Παναγιωτόπουλου έδωσαν ρεσιτάλ χορού και μας κατέπληξαν με τις χορευτικές τους φιγούρες σκορπώντας χαρά,συγκίνηση και υπερηφάνεια στο πλήθος και κυρίως στους γονείς,παππούδες και γιαγιάδες που τα χειροκροτούσαν ασταμάτητα !!!
Μετά από τα χορευτικά ανέβηκε στο πάλκο ο Χρήστος ο Νταβέλης με το κλαρίνο του,όπου εκεί τον περίμενε ο Παναγιώτης Μπακάλης με την ορχήστρα του.
Ακλούθησε ο Γιάννης ο Νταβέλης και με το μικρόφωνο στο χέρι απευθύνεται στον κόσμο που έχει ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και τους στέλνει την αγάπη του κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή που τους κάναμε !!! Ο Γιάννης,εκτός από καλή φωνή είναι και επικοινωνιακός και εκπέμπει κέφι !! Το τι έγινε στη συνέχεια δεν περιγράφεται. Έγινε αυτό που σας έλεγα όλες αυτές τις μέρες. Χαμός !!! Μόνο φωτιά που δεν βάλαμε στο ΠΑΛΛΑΣ.!»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...