Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αμερική - Το γλέντι του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης «Ο Γέρος του Μωριά» (vd)!

Αμερική - Το γλέντι του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης «Ο Γέρος του Μωριά» (vd)!
(Στην κεντρική φωτογραφία: Από αριστερά διακρίνονται οι Δημήτρης Φίλιος, Νίκος Γεωργίου, Απόστολος Λαγός, Χρήστος Βουρνάς, Γιώργος Παπακώστας και Νίκος Πασσιάς. Φωτογραφία: "Εθνικός Κήρυξ" - Κώστας Μπέη.)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος Αρκάδων Νέας Υόρκης «Ο Γέρος του Μωριά» το απόγευμα της Κυριακής διοργάνωσε στο Αρκαδικό Σπίτι στην Αστόρια το Πασχαλινό Γλέντι παρέχοντας την δυνατότητα στους Αρκάδες και στους φίλους τους να απολαύσουν τον οβελία και να αναβιώσουν τα έθιμα του Πάσχα.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Βουρνάς, οι αντιπρόεδροι Απόστολος Λαγός και Δημήτρης Βαλκανάς, ο γενικός γραμματέας Δημήτριος Φίλιος και τα άλλα στελέχη ήταν  επί ποδός και μερίμνησαν για τα πάντα.


Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη

Την ώρα που ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν το γλέντι άρχισε να βρέχει, αλλά η βροχή δεν μπόρεσε να αναστείλει τα σχέδιά τους και το γλέντι συνεχίστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρκαδικού Σπιτιού.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1931 και είναι ένας από τους αρχαιότερους αρκαδικούς φορείς της Νέας Υόρκης και ένας από τους ιδρυτικούς Συλλόγους της Παναρκαδικής Ενωσης Αμερικής και Καναδά.

Οι Αρκάδες και οι φίλοι τους δεν πτοήθηκαν από την βροχή. Φωτογραφία: “Εθνικός Κήρυξ” – Κώστας Μπέη


Φωτογραφία: “Εθνικός Κήρυξ” – Κώστας Μπέη

https://www.ekirikas.com/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...