Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές στην Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά!

Εκλογές στην Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά!
Mε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Μαΐου 2017 ορίσθη ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στην Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά, για την περίοδο 2017-2019,η 4η Ιουνίου 2017,ημέρα Κυριακή και από ώρα 10η πρωινή έως 6η απογευματινή,στην λέσχη του Συλλόγου,754Α St Rock.
Παρακαλούμε τα άτομα εκείνα που θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ/Σ ή την εξελεγκτική επιτροπή,να υποβάλουν την αίτησή τους το αργότερο έως την Πέμπτη 1η Ιουνίου και ώρα 8μμ. Καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή μετά το πέρας της ορισθείσης ημερομηνίας και ώρας.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακός εντάξει μέλη για το τρέχον έτος. Τα μέλη εκείνα που δεν έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους,μπορούν να το κάνουν την ημέρα των εκλογών εισερχόμενα στην αίθουσα και ανακτούν αυτόματα το δικαίωμα ψήφου. 
Οι αιτήσεις διατίθενται από την εφορευτική επιτροπή στο γραφείο του Συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 4μμ-8μμ και θα πρέπει να επιστρέφονται ενυπόγραφες στην Γενική Γραμματέα του Συλλόγου,ή στην εφορευτική επιτροπή
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας, θα επανέλθω με νεότερα επί του θέματος μετά τις εκλογές.
Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες Σχέσεις,Επικοινωνία & Ενημέρωση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...