Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η νέα αποκάλυψη της Μαρίας Μενούνος ...

Η νέα αποκάλυψη της Μαρίας Μενούνος ...
Σε ακόμα μια αποκάλυψη προχώρησε η τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μενούνος (από τον Άκοβο Φαλαισίας), σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της, καθώς τον περασμένο Ιούνιο υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλό της.
Σε τηλεοπτική της συνέντευξη δήλωσε πως κράτησε την περιπέτειά της κρυφή, χάρις σε μια... «έμπνευση» από την παιδική της ηλικία.
«Απλώς το κρατήσαμε πολύ μεταξύ μας και είχαμε έναν "κωδικό" γι' αυτό», είπε η Μενούνος στην εκπομπή “The Dr. Oz Show”, στο επεισόδιο που ολόκληρο θα προβληθεί την Δευτέρα. «Λέγαμε τον όγκο "Ντέμπι", γιατί μεγάλωσα και ήθελα πάντα το όνομά μου να είναι Ντέμπι», εξήγησε.  
Στην απορία του παρουσιαστή: «Και ήθελες να είναι η Ντέμπι;», η Μαρία Μενούνος είπε: «Ναι, έλεγα, "αχ, η Ντέμπι με πεθαίνει σήμερα"»! 
Την ίδια εποχή που η Μενούνος δίνει την μάχη με τον καρκίνο, στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η μητέρα της, που επίσης πάσχει από καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. «Πάνω από όλα αισθάνομαι πολύ τυχερή που λειτουργώ κανονικά και είμαι σχεδόν φυσιολογική και δεν έχω πια καρκίνο», είπε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...