Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέος εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής στην Ελλάδα ο Φίλιππος Σωτηρόπουλος

Νέος εκπρόσωπος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής στην Ελλάδα ο Φίλιππος Σωτηρόπουλος

Η  PanArcadianFederationofAmericaσε συνεδρίασή της, στις 22 Απριλίου 2017 στο Σικάγο, όρισε ως εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, τον Δημοσιογράφο Φίλιππο Σωτηρόπουλο.

Ο Φίλιππος Σωτηρόπουλος γεννήθηκε στην Αρκαδία. Σπούδασε ανθρωπιστικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών και δημοσιογραφία στην Αθήνα. Δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας, εργάζεται στο γραφείο τύπου  πολυεθνικής εταιρίας καθώς και σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό.  Είναι μέλος της Association of European Journalists. Τη περίοδο 2005-2009, διετέλεσε ειδικός σύμβουλος  στο Υπουργείο Εξωτερικών, σε θέματα Απόδημου Ελληνισμού και Πρεσβυγενών Πατριαρχείων.

Συμμετείχε σε 57 διεθνείς αποστολές με το υπουργείο Εξωτερικών, σε χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και λοιπής Ασίας, της Βορείου και Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και της Ωκεανίας.

Συνάντηση του αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα με το πρόεδρο της Pan Arcadian Federation of America

Ο πρόεδρος της Pan Arcadian Federation of America, κ. Andre Papantoniou συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο της Pan Arcadian Federation of America στην Ελλάδα, κ. Φίλιππο Σωτηρόπουλο, συναντήθηκαν πρόσφατα με τον Αμερικανό πρέσβη κ. Geoffrey R. Pyatt, στην πρεσβεία στην Αθήνα.

Κατά την συνάντηση ο κ. Pyatt ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Pan Arcadian Federation of America και αντηλλάγησαν απόψεις κοινού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα  ενημερώθηκε για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης που αποτελεί δωρεά των αποδήμων Αρκάδων των ΗΠΑ, όπως και για τις δράσεις που αναπτύσσει  η ομοσπονδία στις ΗΠΑ με σκοπό την προώθηση διμερών, οικονομικών - εμπορικών και πολιτιστικών σχέσεων. Επίσης, ο πρόεδρος Pan Arcadian Federation of America, απήυθυνε πρόσκληση στον αμερικανό πρέσβη όπως συμμετάσχει στο 74ο συνέδριο της Pan Arcadian Federation of America, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο 2018 στην Τρίπολη.






Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...