Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Αρκάδες του Καναδά γλέντησαν για την επέτειο της Άλωσης! (vd)

Οι Αρκάδες του Καναδά γλέντησαν για την επέτειο της Άλωσης! (vd)


Η προγραμματισμένη συνεστίαση για την επέτειο της άλωσης της Τριπολιτσάς έγινε την Κυριακή στο μακρινό Μόντρεαλ του Καναδά, από την Παναρκαδική Αδελφότητα.

Ο υπύυθυνος τύπου και επικοινωνίας κ. Κώστας Καπετάνιος γράφει: «Ήταν η πρώτη μας εκδήλωση μετά τις διακοπές του καλοκαιριού και σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν όλοι εκεί!! Όπως είπε ο Πρόεδρός μας κύριος Τάσος Παπακώστας, καθώς και η Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος κυρία Μαρία Μιχαλοπούλου, χωρίς τη δική σας στήριξη τίποτα δεν γίνεται!! Μαζί μας ήταν και η Αρκαδοπούλα βουλευτής του Καναδά δι/δα Εμμανουέλα Λαμπρόπουλου, η οποία και μας μίλησε για τις θυσίες που έκαναν οι προγονοί μας για την ελευθερία της πατρίδας μας και μας είπε ότι είναι πολύ υπερήφανη που είναι Ελληνίδα από την Αρκαδία και ο κόσμος όρθιος την χειροκροτούσε ασταμάτητα!!! Την ευχαριστούμε κι' εμείς πολύ για την τιμή που μας έκανε και της λέμε ότι ήμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτήν.. ( Γεια όσους από σας δεν τη ξέρετε, η Εμμανουέλα είναι Ελληνοπούλα τρίτης γενιάς, μιλάει άπταιστα Ελληνικά και μας κατέπληξε με το χορό της!!!)

Επίσης ήταν μαζί μας και ο Πρόεδρος του Ελληνικού κογκρέσου του Κεμπέκ κύριος Γιάννης Θεοδοσόπουλος,(καταγόμενος από το Πικέρνι Μαντινείας) και πήρε κι' αυτός τον λόγο και μίλησε για τον σύλλογό μας και για τον Ελληνισμό της διασποράς γενικά!!

Όλα αυτά φίλες/φίλοι μου συνέβαλαν έτσι ώστε να έχουμε μια πολύ ωραία βράδια με πλούσιο φαγητό, ποτό, μουσική και χορό μέχρι πρωίας.

Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά,(δωρεάν όπως πάντα) το κανάλι του συμπατριώτη μας κυρίου Γιάννη Κοκκονα και τον ευχαριστούμε πολύ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...