Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρόνια Πολλά στον Αρκάδα ομογενή Κώστα Καπετάνιο! (vd)

Χρόνια Πολλά στον Αρκάδα ομογενή Κώστα Καπετάνιο! (vd)

Με αφορφή τα γενέθλια του Αρκάδα ομογενή Κώστα Καπετάνιου, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων την Παναρκαδικής Αδελφότητας, στο Μόντρεαλ του Καναδά, σήμερα παρουσιάζουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο "Καλημέρα Αρκαδία", το καλοκαίρι που μας πέρασε, και στην Έλλη Αρτοπούλου.

"Κάθε ομογενής γίνεται ακόμα πιο πλούσιος «ψυχικά» όταν έρχεται πιο συχνά στην Πατρίδα", τόνισε συγκινημένος και συνέστησε να επισκέπτονται όλοι οι ομογενείς την Πατρίδα όσο πιο συχνά τους επιτρέπει η ζωή τους.

Λίγα λόγια για την ιστορία του Κώστα Καπετάνιου

Πριν, λοιπόν, από 52 χρόνια πήγε μόνος του στο

Μοντρεάλ του Καναδά και σήμερα το Κυριακάτικο Ελληνικό τραπέζι τους έχει 32 άτομα! Με καταγωγή από το Βαλτεσινίκο Γορτυνίας, ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, με υποδομές για φιλοξενία τουριστών! Μιλάει για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για την ομογένεια του Καναδά, για την στήριξη του Πρωθυπουργού του Καναδά στον σύλλογο Αρκάδων σε κάθε περίπτωση, για την οικογένειά του και πολλά άλλα θέματα που αγγίζουν κάθε Έλληνα!

«Ένας υπέροχος άνθρωπος που τολμά να ενδυναμώνει το Ελληνικό στοιχείο και να εμπνέει για γνώση την οικογένειά του και τους νέους ανθρώπους!

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά, που στήριξε την ανθρώπινη προσπάθεια για προσφορά του Καλημέρα Αρκαδία «10 Χρόνια Μαζί»!

Από καρδιάς, κύριε Καπετάνιε, σάς εύχομαι θερμά να είστε πολύχρονος, υγιής, ευτυχισμένος, δημιουργικός και να κρατάτε ενεργή τη φλόγα του Ελληνισμού, εκεί στο μακρινό Μόντρεαλ.

Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, την ήρεμη δύναμη και γνώση των ομογενών, που στερήθηκαν την Πατρίδα και αυτή την στιγμή αγωνιούν για κάθε εξέλιξή της. Μας φτάνει που μας νοιάζεστε και δυναμώνετε το αίσθημα του Ελληνισμού στα ξένα, γιατί το τίμημα αυτού του «άνισου» πολέμου θα είναι η εκμηδένιση αξιών και "πιστεύω".

Εύχομαι σύντομα να ανταμώσουμε όλοι μαζί για μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν της Ελλάδας μας!»

Έλλη Αρτοπούλου

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...