Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ένας Δημητσανίτης υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό στο Σικάγο της Αμερικής!

Ένας Δημητσανίτης υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό στο Σικάγο της Αμερικής!
Στην Αμερική βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είχε συνάντηση με Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς επιχειρηματίες και επενδυτές.

Μεταξύ αυτών που υποδέχτηκαν τον Πρωθυπουργό ήταν και ο κ. Ηλίας Μπούφης, ομογενής που έλκει την καταγωγή του από τη Δημητσάνα Γορτυνίας (φωτογραφία), όπως έκανε γνωστό ο κ. Παναγιώτης Γουρνάκης με ανάρτηση του στο facebook.

Στο iefimerida διαβάζουμε: «Στο δείπνο συμμετείχαν οι: Έντι Ζεμενίδης (εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας και εκ των οργανωτών της συνάντησης μαζί με τον πρώην υπουργό Οικονομικών του Ιλινόις, Αλέξη Γιαννούλια), Ανθος Χρυσάνθου (tech startup translate.com), Richard Driehaus (Driehaus Capital), Martin Cabrera (Cabrera Capital), Μαρία Πάππας (γενική οικονομική ελεγκτής της Κομητείας Κουκ), Μary Barnicle (United Airlines), Michael Marks (γενικός διευθυντής της Cushman and Wakefield), Aaron Rice (Baker McKenzie), Τεντ Διαμαντίδης (Diamond Importers), Kevin Johnson (Glidepath Solutions president, Clean Capital Board), Δημήτρης Ηλιόπουλος (γενικός διευθυντής της RMB Capital) και Ηλία Μπούφης (Driehaus Private Equity).

Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Τσίπρας παρακάθισε σε δείπνο με επιχειρηματίες που παρέθεσε προς τιμή του ο πρόεδρος της Calamos Investments, Τζον Κάλαμος (επίσης από την Αρκαδία), του οποίου η εταιρεία εξαγόρασε πρόσφατα την «Εθνική Ασφαλιστική».

Στο δείπνο αποτυπώθηκε θετικό κλίμα απέναντι στα δεδομένα που παρουσίασαν ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί που συνθέτουν την κυβερνητική αποστολή και αυξημένο ενδιαφέρον ως προς την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα.
Το κλίμα που φέρεται να χαρακτήρισε τη συνάντηση θα μπορούσε να αποδοθεί με τη φράση "Greek comeback" που χρησιμοποίησαν αρκετοί συμμετέχοντες και την οποία χρησιμοποίησε στο τέλος της συζήτησης και ο πρωθυπουργός.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...