Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο τέλος Ιουνίου το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων στην Τρίπολη

Στο τέλος Ιουνίου το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Απόδημων Αρκάδων στην Τρίπολη
Μία πρώτη συνάντηση, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη, έγινε ανάμεσα στον Αντιπεριφερειάρχη, Βαγγέλη Γιαννακούρα και τον Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλη Γιαννακάκο, για την οργάνωση του 9ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Απόδημων Αρκάδων.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου στην Τρίπολη από το Παγκόσμιο Παναρκαδικό Συμβούλιο, την προεδρία του οποίου έχει η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος.

"Κοινός στόχος είναι το Συνέδριο να έχει έναν άλλο "αέρα", ώστε να υπάρξει συμμετοχή κυρίως νέων αλλά να υπάρξει και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Βαρύτητα θεωρούμε πως πρέπει να δοθεί στη Νεολαία καθώς και στην ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων και φυσικά θα συζητηθούν και όλα τα θέματα που τίθενται σε κάθε ανάλογο συνέδριο, για να δούμε την πορεία τους.

Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις και θεωρώ πως το Συνέδριο θα είναι οργανωμένο από κάθε άποψη και θα έχει αποτέλεσμα για το καλό και της Αρκαδίας μας και των απόδημων αδελφών μας" τόνισε ο κ. Γιαννακούρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...