Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη Νέα Υόρκη η Εύη Τατούλη | Καλεσμένη στην ομιλία Μητσοτάκη σε ομογενείς - Συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες

Στη Νέα Υόρκη η Εύη Τατούλη | Καλεσμένη στην ομιλία Μητσοτάκη σε ομογενείς - Συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Νέα Υόρκη όπου ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε το όραμά του για την Ελλάδα του αύριο, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών και πολιτευτής Αρκαδίας με την ΝΔ, Εύη Τατούλη, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, καλεσμένη των ομογενών Γιάννη Κατσιματίδη και Μάικλ Ψαρού, οι οποίοι διοργάνωσαν την εκδήλωση.  Η κ.Τατούλη είχε και μια σύντομη συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και ενημέρωσε για την συμμετοχή της στις εργασίες του ΟΗΕ.

Η Εύη Τατούλη βρέθηκε στην Αμερικανική Μεγαλούπολη μετέχοντας στην 62η Σύνοδο της Επιτροπής για το Καθεστώς των Γυναικών του ΟΗΕ με την ιδιότητα της αντιπρόεδρου του Ελληνικού Τμήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, μαζί με την πρόεδρο Αφροδίτη Μπλέτα και την πρόεδρο της Επιτροπής Νεότητας της Ένωσης, Αλίντα Παπασίνου – Μπλέτα. Στη Σύνοδο αυτή, που θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες  για τα θέματα που αφορούν τις γυναίκες και την ισότητα των δύο φίλων, η κ.Τατούλη είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την ενδυνάμωση των γυναικών στην Περιφέρεια, μεταφέροντας τις εμπειρίες τις από καινοτόμες πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει γυναίκες της Αρκαδίας.

Με την ευκαιρία του ταξιδιού της η κ. Τατούλη είχε πολλές επαφές με ομογενείς και ομογενειακούς φορείς, όπου μίλησε για αρκετά θέματα που αφορούν την ελληνική ομογένεια, αλλά και διάφορα ζητήματα της επικαιρότητας. Ακόμα επισκέφτηκε τα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της χώρας μας στον ΟΗΕ, συναντήθηκε με τον Αν. Πρέσβη Διονύσιο Καλεμβρέζο, αλλά και με άλλους σημαντικούς αξιωματούχους.

Σε συνέντευξη της στην ιστορική εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυκας» η πολιτευτής Αρκαδίας σημείωσε ότι στο ταξίδι της στην Νέα Υόρκη προσπάθησε να δημιουργήσει μια έντιμη σχέση επικοινωνίας και ανταλλαγής σκέψεων με τους ομογενείς μας, ενώ υπογράμμισε ότι στην Αρκαδία έχει σταθερή επαφή και επικοινωνία με όσους συμπατριώτες της επιστρέφουν στον τόπο τους ή επισκέπτονται τα χωριά καταγωγής τους. «Οι Έλληνες ομογενείς», πρόσθεσε στην συνέντευξή της, «αναμφίβολα αποτελούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για την Πατρίδα μας. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό. Υπερασπίζονται τα εθνικά μας θέματα, ενώ συνεχίζουν να στηρίζουν την παράδοση και τη γλώσσα μας με περισσότερο ζήλο κάποιες φορές και από εμάς».

8 σχόλια

  • βιρα  τις  αγκυρες
    βιρα τις αγκυρες Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 22:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Χωρίς το μέλλον της Αρκαδίας συνάντηση δεν γίνεται. Οπου γάμος και χαρά.......... η πολιτευτής πρώτη. Ρε μπουρτζόβλαχοι Αρκαδες γιατί δεν το πάτε το παιδί! Πασχίζει να σας φέρει αναπτυξη και πολιτισμό αλλά εσεις εκει. να αρμέξετε τα γιδια. Να σας κάνει ανθρώπους σ@@@@βλαχοι πολεμάει και δεν το αναγνωρίζετε. Λιγα ψηφαλάκια ρε χρειάζεται ακόμη να γενεί από πολιτευτής βολευτής! Γιατί ρε άκαρδοι γιατί ????

  • Νικ
    Νικ Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 17:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Η γουρουνοπαρεα Μαινάλου ποτέ θα κάνει το χορό φέτος και οι κυνηγοί η μετά τη βράβευση της Εύης όλα έλαβαν τέλος!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 14:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Από διασταυρωμένες πληροφορίες ακύρωσε ραντεβού μετα από την επιμονή του Κυριάκου να βρίσκεται στην εκδήλωση η πολιτευτης. Μάλιστα στους ομογενείς το ξεκαθάρισε: Αν δεν είναι η Εύη εγω δεν μίλαω - δεν μιλάω - δεν μιλάω

  • ΟΥΦ  ΑΝΑΣΑΝΑ
    ΟΥΦ ΑΝΑΣΑΝΑ Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    OXI ΡΕ Π@@@@ MOY ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ. ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΒΑΓΙΟΡΚΑ. ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ Γ@@@ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ .ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.

  • ΟΙΝΚ ΟΙΝΚ
    ΟΙΝΚ ΟΙΝΚ Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΑΡΕΑ??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 04:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κορίτσι θελει να μας πεί οτι ο Μητσοτάκης πηγε στην Αμερική και είπε να καλέσετε και την Εύη στην ομιλία μου. Κόψε τα παραμύθια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Α τώρα έγινε αντιπρόεδρος της ένωσης γυναικών όλης της Ευρώπης; Γιατί τη τελευταία φορά ήταν διορισμένη αντιπρόεδρος του παραρτήματος στην Ελλάδα που αριθμεί 50 άτομα και έχει 10 αντιπροέδρους.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το καλό να γυρίσει, γιατί μας έλειψε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...