Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Έφυγε" από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά, Δημήτρης Γαλάνης ...

"Έφυγε" από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά, Δημήτρης Γαλάνης ...
Μία δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά, κ. Κώστας Καπετάνιος.
Μέσα από το λογαριασμό του, ο κ. Καπετάνιος έγραψε ότι ... "Μετά μεγάλης μας λύπης σας ανακοινώνουμε την απώλεια ενός εξέχοντα Αρκά και εξέχοντα ΕΛΛΗΝΑ της παροικίας μας γενικότερα.
Πρόκειται για τον αείμνηστο πλέον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΗ ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 74ων ετών ύστερα από άνιση μάχη που έδωσε με την καταραμένη και ανίατη αρρώστια...
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πρώτο γράψω γι' αυτόν το άνθρωπο!! Ο Δημήτρης ήταν,αυτό που λέμε ένα παιδί μάλαμα. Εκτός από σωστός και δίκαιος επιχειρηματίας ήταν και ένας αληθινός ΕΛΛΗΝΑΣ και για μας τους Αρκάδες ήταν το καμάρι μας..
Υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου μας και ήταν αυτός που οργάνωσε τα χορευτικά μας και στήριξε τη νεολαία μας οργανώνοντας Ελληνικές βραδιές με Ελληνική και μόνο μουσική!! Ήταν αυτός που ίδρυσε την ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ εδω στο Μόντρεαλ την δεκαετία του 70/80 και πήραμε πολλά κύπελλα και πρωταθλήματα εκείνη την εποχή!! Επίσης ήταν αυτός που οργάνωσε για λογαριασμό του Συλλόγου μας το υπαίθριο πανηγύρι της Παναγιάς όπως γίνεται στα χωριά μας και γινόταν χαμός κάθε δεκαπενταύγουστο!! Τώρα αυτό το πανηγύρι το χειρίζεται η κοινότητα και εξακολουθεί να έχει μεγάλη επιτυχία.
Θα σας γράψω περισσότερα στο εγγύς μέλλον γι αυτόν τον εξαίρετο άνθρωπο. Τώρα θέλω απλά να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκ μέρους του Συλλόγου μας και να πω:
Καλό ταξίδι Δημήτρη. Θα σε θυμόμαστε πάντα..."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...