Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

H συμπαράσταση της Μαρίας Μενούνος στην Ελλάδα: "Σας έχω στην καρδιά μου"

H συμπαράσταση της Μαρίας Μενούνος στην Ελλάδα: "Σας έχω στην καρδιά μου"
Τα μάτια όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στην χώρα μας μετά την τραγωδία με τα 81 θύματα, που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Τα μηνύματα που φτάνουν είναι υποστηρικτικά και έρχονται από πολλούς διάσημους σταρ. Και η Μαρία Μενούνος από την Αρκαδία (Άκοβο Φαλαισίας) εξέφρασε την συμπαράστασή της στον ελληνικό λαό.
Η γνωστή παρουσιάστρια, μέσα από το Ιnstagram της, εξέφρασε την λύπη της. Δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να φοράει ένα μπλουζάκι με το μήνυμα Love Greece, ενώ στην λεζάντα γράφει:

«Οι φωτιές έχουν καταστρέψει την Αθήνα. Οι άνθρωποι κολυμπούν για να σωθούν. “Η Ελλάδα θρηνεί και στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, κηρύσσουμε τριήμερο πένθος, είπε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας. Όμως δεν πρέπει να αφήνουμε το πένθος να μας καταβάλλει. Αυτές οι ώρες, είναι ώρες αγώνα, ενότητας, κουράγιου και προπαντός αλληλεγγύης”. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με εκείνους που έχασαν τις ζωές τους, όσους έχουν πληγεί και τους γενναίους που μάχονται στη φωτιά. Προσεύχομαι για μια βροχή». Η Μενούνος ολοκλήρωσε με την φράση «Σας έχω στην καρδιά μου», γραμμένη στα Ελληνικά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...