Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αρκάς ηθοποιός Σταύρος Μαρκάλας ξενιτεύτηκε στην Αμερική - "Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κι αν δουλέψεις, ζεις καλά"

Ο Αρκάς ηθοποιός Σταύρος Μαρκάλας ξενιτεύτηκε στην Αμερική - "Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κι αν δουλέψεις, ζεις καλά"

Ο «Εθνικός Κήρυκας» συνάντησε τη νέα γενιά ξενιτεμένων και κατέγραψε τις αγωνίες, τους φόβους τους, αλλά και τον ενθουσιασμό τους για τη νέα σελίδα που «γράφουν» στο βιβλίο της ζωής τους.

Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Σταύρος Μαρκάλας από την Τρίπολη.

Ο Σταύρος Μαρκαλάς, 36 ετών, είναι ηθοποιός. Πριν 4 χρόνια άρχισε να «φλερτάρει» με την ιδέα της ξενιτιάς. Πριν δυο μήνες πήρε τη βαλίτσα του και μπήκε στο αεροπλάνο για Νέα Υόρκη.

«Εφτασα στις 3 τα ξημερώματα. Ηταν η πρώτη φορά που ερχόμουν στην Αμερική. Ηρθα στην Αστόρια σε γνωστό μου. Στάθηκα τυχερός γιατί με βοήθησε να βρω γρήγορα σπίτι, δωμάτιο για την ακρίβεια». Οταν πρωτοήρθε σκεφτόταν αν θα μπορέσει να ζήσει σε μια ξένη, μεγάλη χώρα. «Αν θες πολύ να μείνεις όλα τα άλλα είναι ρομαντικά»!

Ο Σταύρος σπούδασε Θέατρο στην «Πράξη 7» και τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε αρκετές παραστάσεις και σήριαλ, δίπλα σε γνωστά ονόματα του χώρου. «Στην Ελλάδα μάθαμε να ζούμε έτσι, με την κρίση. Και ενώ πήγαινα καλά επαγγελματικά, ήθελα κάτι περισσότερο. Μ’ αρέσει ο τρόπος που κάνουν θέατρο και τηλεόραση εδώ στην Αμερική. Μ’ αρέσει και ο τρόπος ζωής. Υπάρχει έντονα η αίσθηση γύρω σου ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αν φερθείς έξυπνα. Και αν δουλέψεις, ζεις καλά. Οι άνθρωποι εδώ δείχνουν προθυμία και σε βοηθάνε. Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο βοηθάει ο κόσμος».

Ο 36χρονος ηθοποιός στην Ελλάδα συμμετείχε σε 17 παραστάσεις, 5 σίριαλ, σε διαφημιστικά σποτ και ταινίες μικρού μήκους. Δούλεψε δίπλα στους Πέτρο Φιλιππίδη, Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Γιάννη Μπέζο. Μόλις τον πρώτο μήνα της διαμονής του στη Νέα Υόρκη κλήθηκε σε οντισιόν για παράσταση στο «Carnegie Hall». Τον δέχθηκαν και τώρα ετοιμάζεται για την πρώτη του παράσταση τον Οκτώβριο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...