Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβληματισμός Νίκα για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο - Επιτροπή συναντήθηκε με Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να βρεθεί λύση!

Προβληματισμός Νίκα για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο - Επιτροπή συναντήθηκε με Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να βρεθεί λύση!

Για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο αναφέρθηκε, σε ανάρτησή του, ο νέος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

"Σε αδιέξοδο έχουν φτάσει πολλές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα σκουπίδια... σε δρόμους και πλατείες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό της δυτικής Μάνης.

Επιτροπή εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων, αποτελούμενη από τους: Θεόδωρο Βερούτη, Ιωάννη Μαλτέζο και Εμμανουήλ Σκαντζό, επισκέφθηκε, στην Αθήνα, τον Διευθυντή ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Κρεμλή και συζήτησαν τρόπους διεξόδου για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Νωρίτερα η τριμελής επιτροπή παρακολούθησε διάλεξη του κ. Κρεμλή στη θεματική κατηγορία Κλιματική Αλλαγή και Βιωσιμότητα, στο πλαίσιο των εργασιών του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου για τους Φυσικούς Πόρους."

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Ο,ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΑΣ , ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ . ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ . ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΑΝ ΤΗ Φ Ο Λ Ο Η , ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 15:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...