Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφέρεια - Αντιπλημμυρικά έργα | Διαγωνισμοί για να καθαριστούν καταβόθρες και ποταμοί στην Αρκαδία

Περιφέρεια - Αντιπλημμυρικά έργα | Διαγωνισμοί για να καθαριστούν καταβόθρες και ποταμοί στην Αρκαδία

Η Περιφέρεια Πελ/σου - Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας προκηρύσσει Συνοπτικό «Ανοικτό Διαγωνισμό » για την ανάθεση του έργου : « ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ( ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ ) ΚΑΤΑΒΟΘΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ » Προϋπολογισμού Μελέτης : Πενήντα Τεσσάρων χιλιάδων ( Αρ. : 54.000 € ). Ο Διαγωνισμός θα γίνει στις στις 26-09-2019 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 10 π.μ. (Λήξη Επίδοσης Προσφορών) στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας στην Τρίπολη, οδός 2ο χλμ. Τρίπολης - Περιθωρίου, Το έργο χρημαοτοδοτείται από πιστώσεις ΠΔΕ / 2017ΕΠ52600015 της Π.Ε. Αρκαδίας.

Επίσης, η Περιφέρεια Πελ/σου - Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας προκηρύσσει Συνοπτικό «Ανοικτό Διαγωνισμό » για την ανάθεση του έργου : « ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΞΕΡΙΛΑ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΕΛΙΓΟΣΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ » Προϋπολογισμού Μελέτης : Εβδομήντα Τεσσάρων χιλιάδων και Τετρακοσίων ευρω ( Αρ. : 74.400 € ).

Ο Διαγωνισμός θα γίνει στις στις 01-10-2019 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 10 π.μ. (Λήξη Επίδοσης Προσφορών) στα Γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας στην Τρίπολη, οδός 2ο χλμ. Τρίπολης - Περιθωρίου.

Το έργο χρημαοτοδοτείται από πιστώσεις 5 ο ΕΑΠ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ της Π.Ε. Αρκαδίας.

4 σχόλια

  • Βασίλης
    Βασίλης Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πότε πήγε ο Νίκας σε καταβόθρες και ποτάμια για να εντάξει και έργο.. ακόμα δεν ανέλαβε... τα έργα είναι παλιά που είχαν προγραμματιστεί μετά τις επιτόπιες αυτοψίες του τέως Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα, που έτρεχε συνέχεια, να δει τα προβλήματα και ενέταξε τα έργα και μάλιστα εισηγήθηκε να καθαριστούν οι καταβόθρες συνολικά για πρώτη φορά... ολοκληρώθηκε μάλιστα και η μελέτη για την συνολική αντιμετώπιση των πλημμυρών στην περιοχή του Ζευγολατιού, ΝΙχωρίου και γενικότερα της ΔΕ Κορυθίου.. Για να δούμε θα βάλει λεφτά η νέα περιφερειακή αρχή για να γίνει;.... Και δεν είναι μόνο αυτά τα έργα... είναι πάνω από 300 που έχουν ήδη ψηφιστεί...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 07:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να δω τους "αγιότερους " τώρα τί πουλιά θα πιάσουν !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Αγία φαμίλια;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη δρομολόγησε τα αντιπλημμυρικά έργα που αναφέρετε. Μάλιστα, η έγκριση της δημοπράτησης των έργων αυτών έγινε μετά τις εκλογές όταν ο Νίκας ζητούσε από το Περιφερειακό Συμβούλιο να λειτουργήσει Υπηρεσιακά , δηλαδή να σταματήσει τις εργασίες του μέχρι να αναλάβει ο ίδιος. Να λογοδοτήσει ο Νίκας , στους Πελοποννήσιους για τη συνέχιση του σχεδιασμού της Προηγούμενης Αρχής Τατούλη , με την προσήλωσή της στα μικρά έργα της δύσκολης καθημερινότητας, που διακήρυττε ότι είναι αποτυχημένη και θα την καταργήσει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...