Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χρονάς εναντίον Μπέζου: "Αγωνιά να παραμείνει στη διορισμένη θέση του"

Χρονάς εναντίον Μπέζου: "Αγωνιά να παραμείνει στη διορισμένη θέση του"

Ο περιφερειακός σύμβουλος Άγγελος Χρονάς από τη Μεσσηνία επιτέθηκε στον Αρκάδα Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο τονίζοντας: «Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας αγωνιά να παραμείνει στη διορισμένη θέση του. Εγώ αγωνιώ για την ανθρώπινη υγεία».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σεβόμενος και αναγνωρίζοντας την αγωνία του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας να παραμείνει στην θέση, την οποία κατέχει ως διορισμένος και διατήρησε υπηρετώντας τους εκάστοτε Υπουργούς Υγείας και όχι την ίδια την Υγεία, θέλω να του υπενθυμίσω πως δεν θεωρώ τον εαυτό μου «σωτήρα», ούτε βγήκα τώρα από το «λαγούμι» μου, όπως αναφέρει, ούτε το παίζω παράγοντας στην τοπική κοινωνία, αλλά υπηρετώ την τοπική κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Περιφερειακός Σύμβουλος.

Ως γιατρός αυτό που προέχει για εμένα δεν είναι οι θέσεις, αλλά η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, κάτι που, κατά κοινή ομολογία, δεν συμβαίνει στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ.
Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και τώρα μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από σύσσωμη την τοπική κοινωνία της Τριφυλίας προχωρεί σε κινήσεις που θέλουν να εντυπωσιάσουν και όχι να λύσουν οριστικά το πρόβλημα. Στην ουσία, όπως άλλωστε αναφέρεται και σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, προσπαθεί να επανορθώσει τις προμελετημένες κινήσεις υποβάθμισης.
Αν ενδιαφερόταν για την στελέχωση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας θα είχε εισακούσει τις συνεχείς παρεμβάσεις του Ιατρικού Συλλόγου αλλά και τις δικές μου και θα έκανε προσλήψεις γιατρών, ιεραρχώντας τις ανάγκες και δημιουργώντας προϋποθέσεις παραμονής τους στο Νοσοκομείο.
Δεν μπορεί για παράδειγμα να έχει εύρυθμη λειτουργία η Χειρουργική κλινική μόνο με επικουρικούς γιατρούς και χωρίς Διευθυντή.
Επιπλέον ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας έχει δώσει και άλλα δείγματα της «δουλειάς» την οποία επικαλείται με ζέση… Μετακινήσεις γιατρών από Περιφερειακά Ιατρεία, πχ Χατζή, Βλαχόπουλου, Λογγά με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν ή να μην λειτουργούν καθόλου, καθώς και αλλαγές στις Διευθύνσεις του Επιστημονικού Προσωπικού καταργώντας την αξιοκρατία και την αξιολόγηση… Αυτά βέβαια είναι «ψιλά» γράμματα για κάποιον που κινείται στη λογική δημιουργίας εντυπώσεων και όχι στη λογική υπηρεσίας των ασθενών, τους οποίους και αυτό θέλω να το επαναλάβω προς εμπέδωσή του, τους υπηρετώ καθημερινά από τη θέση του γιατρού.
Εμένα η δύναμή μου είναι η συνεχής επικοινωνία με τους πολίτες και εκείνο που θα έχω πάντα ως στόχο είναι η επίλυση των προβλημάτων τους.

Άγγελος Χρονάς
Χειρουργός
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου
Αν Γραμματέας Ποιότητας Ζωής ΝΔ

4 σχόλια

  • Πασοκ
    Πασοκ Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπέζος είναι αξιος. Γλείφει καλα

  • Ζει το μυθο του
    Ζει το μυθο του Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπέζο αρμεγεις;

  • Πολακης
    Πολακης Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπέζος έχει πιάσει στασίδι οξω από τον Κοντοζαμανη μπας και τον κρατησουν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Περιφερειακός σύμβουλος της κ@κι@ς ώρας . Δεν άρθρωσε ποτέ λόγο , και είχε τόσες απουσίες που δεν θα έπρεπε να είναι ξανά υποψήφιος .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...