Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρύτανης Κατσής: "Τεράστια ευκαιρία ανάπτυξης για το Πανεπιστήμιο. Χώρος σαν το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο δεν υπάρχει στη Νότια Ευρώπη"! (vd)

Πρύτανης Κατσής: "Τεράστια ευκαιρία ανάπτυξης για το Πανεπιστήμιο. Χώρος σαν το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο δεν υπάρχει στη Νότια Ευρώπη"! (vd)

Για το μέλλον του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μίλησε ο Πρύτανης, Αθανάσιος Κατσής, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε σήμερα στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας, στην Τρίπολη.

Ο Πρύτανης κ. Κατσής επισήμανε ότι τ"δεν υπάρχει καμία σκέψη για αναδιάταξη και αλλαγή του χάρτη. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα για την έδρα. Το Πανεπιστήμιο για την Πελοπόννησο είναι ένα κι είναι εδώ. Το μέλλον του Πανεπιστημίου είναι η δημιουργία ενός campus είναι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που είχε ο νέος νόμος ήταν η παραχώρηση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου και θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τομάρα που μου έβαλε την ιδέα. Δεν υπάρχει τέτοιος χώρος στην Ελλάδα και στη Νότια Ευρώπη.

Είμαι σε φάση διαβούλευσης με την Περιφέρεια και θέλω τη συνδρομή των θεσμικών, αρχών ώστε η διαδικασία μελέτης και ένταξης των χώρων στο πανεπιστήμιου να γίνει γρήγορα. Για την Τρίπολη και για το Πανεπιστήμιο θα δώσει μεγάλη ανάπτυξη. Η τεχνική μελέτη πρέπει να γίνει με έναν ευέλικτο τρόπο και όχι με διεθνή διαγωνισμό που μπορεί να χρειαστεί μια πενταετία και πλέον."

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΣΗ

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 13:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΗΛΑΔΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ CAMPUS ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ;;;; ΕΔΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ........ . ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ;;;;;; Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΕΧΕΙ . Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ κτλπ κτλπ ...... ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΤΙΣΜΑ ........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 20:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

  • Ιωαννης Αθανασόπουλος
    Ιωαννης Αθανασόπουλος Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    o κυριος αυτός στέρησε τη Σπάρτη από τη Νοσηλευτική σχολή βοηθούντος κάποιου Γιαβρογλου και του τοπικου συριζα της Λακωνιας και ειδικότερα του βουλευτή Αραχωβιτη !
    για να ξερουμε τι παιχνιδακια παιζουντε πισω απο τη πλατη του λαου. Εχει κάτι να απαντησει ο κυριος πρυτανης γιατι πουλησε τη Σπαρτη και τη νοσηλευτική σχολη. Γιατί ηθελε να ικανοποιησει καποιους καθηγητές και βάλανε και τους φοιτητές στη μεση. εκμεταλευτηκανε ακόμη και τα παιδια για να ολοκληρωσουν το εγκλημα τους σε βαρος των Σπαρτιατων και των Λακωνων γενικοτερα. Αντε από δω απιθανοι τυποι που νομιζεται ότι ο κοσμος βυζαινει το δαχτυλο του. Οι Λακωνες θα θυμουνται για παντα όσους το κακο που κανατε στη Σπαρτη. εισαστε αξιολυπητοι όλοι σας .Μοιραίοι και ανεπιθύμητοι αντάμα !!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...