Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιπαράθεση Νίκα - Τατούλη για τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας (vd)

Αντιπαράθεση Νίκα - Τατούλη για τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας (vd)

Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Πέτρου Τατούλη με θέμα: “Διορισμός μετακλητού Εκτελεστικού Γραμματέα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου” συζητήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο της Δευτέρας. Να θυμίσουμε ότι Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας είναι ο Δικηγόρος κ. Παναγιώτης Κολιόπουλος.

Ο κ. Τατούλης αναρωτήθηκε αν η επιλογή του κ. Περιφερειάρχη μπορεί να αιτιολογήσει τη διοικητική εμπειρία.

Ο Περιφερειάρχης κ. Νίκας απάντησε ότι σε αυτές τις θέσεις οι επιλογές γίνονται από τον Δήμαρχο ή από τον Περιφερειάρχη. Έτσι έγινε και στην προηγούμενη θητεία. Τώρα όσον αφορά τα διοικητικά προσόντα, εγώ είμαι παλιός αυτοδιοικητικό, ξέρω τι μου γίνεται, έκαναν την επιλογή μου και θα κριθεί. Αν κάποιος θεωρεί ότι υπάρχει κάποιο νομικό ζήτημα, εδώ είναι οι αρχές να γίνουν προσφυγές. Σε κανένα περιφερειακό συμβούλιο δεν έγινε τέτοια επερώτηση.

Στη δευτερολογία του, ο κ. Τατούλης είπε ότι γνωρίζουμε πολύ καλά στην μικρή πόλη της Ιερουσαλήμ τι συμβαίνει …

Ο Περιφερειάρχης απάντησε ότι δεν υπήρχε καμία παράβαση νόμου, καμία παρανομία, υπήρξε μόνο προσωπική διαφορά και προσπάθεια σπίλωσής ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Αυτό γίνεται σε αυτή την αίθουσα, να βγάλουμε τα απωθημένα μας.

Γιατί ο φίλος μου κ. Σταματάκος είχε περισσότερα προσόντα από έναν δικηγόρο Αρείου Πάγου; Δεν λέω ότι δεν ήταν ικανός, σωστά τον επέλεξε ο κ. Τατούλης, αλλά να μην βγάζουμε τα απωθημένα μας εδώ μέσα».

© www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...