Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Θαυμάστε τον…!" | Νέα επίθεση σε Νίκα από την παράταξη Τατούλη

«Θαυμάστε τον…!" | Νέα επίθεση σε Νίκα από την παράταξη Τατούλη

Με ανακοίνωσή της η παράταξη του Πέτρου Τατούλη αναφέρει ... "Κάθε όριο ανοχής ξεπερνά η συντεταγμένη προσπάθεια του κ. Νίκα να στερήσει το δικαίωμα στον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Η απόφασή του κ. Νίκα, να αλλάξει νύχτα τον ορισθέντα από τα θεσμικά και αρμόδια όργανα της Περιφέρειας νομικό, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση των συμφερόντων της Πελοποννήσου σε υπόθεση που αφορά τον ΧΑΔΑ..!!! του δήμου Ανατολικής Μάνης δεν αποτελεί μόνο πολιτική και δημοκρατική πρόκληση, αλλά ένα πρωτοφανές πολιτικό και νομικό πραξικόπημα.

Είναι, πλέον, αντιληπτό σε όλους ότι ο κ. Νίκας, προκειμένου να εκτονώσει τα «μαύρα» απωθημένα του εναντίον του Πέτρου Τατούλη, δεν διστάζει να καταπατήσει αυτονόητα νομικά και συνταγματικά δικαιώματα των αιρετών της αυτοδιοίκησης.

Ο αιρετός, αλλά και ο νομικός κόσμος της Πελοποννήσου, οφείλουν να απαντήσουν στα σκοτεινά  ένστικτα του κ. Περιφερειάρχη και να τον επαναφέρουν στη δημοκρατική και θεσμική τάξη.

Σε κάθε περίπτωση η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» δηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στον κ. Νίκα να παίξει με τα δικαιώματα των αιρετών, ούτε να μετατρέψει την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε «ντιβάνι» ψυχοθεραπείας του."

8 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 09:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοίτα ποιός μιλά . Ο κ. Γιάννης Μπουντρούκας . Που πάτησε πόδι και απουσίαζε πέρυσι ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ PELOPONNISOS EXPO στην Κόρινθο .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 09:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπουντρούκας - Γόντικας - ΤV SUPER μια ΠΑΡΕΑ ..........ΨΕΥΤΟΛΟΓΟΙ . .... ΘΑΥΜΑΣΤΕ την αήθειά τους !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    BΓΗΚΕ ΣΤΟ SUPER ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ !! ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ !!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΤΡΟ ??? ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ? ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΕΤΡΑΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 19:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Που να βρει τον πολιτικό πολιτισμό ο Τατούλης και να καθίσει να ακούσει τον χαιρετισμό του Νίκα .Ποιός τον έχασε για να τον βρει ο Πέτρος. Όσο για την πρώτη θέση εδώ καθίσανε οι αντιπεριφερειαρχες στην δεύτερη σειρα , να τον βάλουμε πρωτη μούρη. Γιατί ? επειδή ήτανε παλιός περιφερειάρχης ? τωρα όμως δεν είναι ! Εκεί στην τεταρτη σειρα και πολύ του πάει . Εκει στη β εθνικη μαζί με τον απολοννα και την παναχαικη . α ρε Πετραν πανε οι δοξες και να μεγαλεια . Σε κανανε όλοι στην ακρη.Ζητω η νεα δημοκρατια που σε εστειλε στο καστρίον . μπραβο σε όσους πάλεψαν να φυγει η ανεκδίγητη παρέα από την περιφερεια. Μπρα΄βο σε όσους βαλανε πλατη μπραβο στους παλιους νεοδημοκραστες περιφερειακους συμβουλους που σε εξοστρακισανε αχαριστε !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕΙΡΑ . ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ . ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ , ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 8,5 ΧΡΟΝΙΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΙΣΧΟΣ!!
    Οχι μόνο καθόταν στην 4τη σειρά όταν ξεκίνησε να μιλά ο Νίκας και μετά ο υπουργός έφυγε από τη θέση του και ξεκίνησε να χαιρετά το κόσμο όπως αυτός ξέρει.(χτύπημα στη πλάτη).
    Στη συνέχεια τον ακολούθησε και Γιαννακουρας Ρουμελιώτης.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 21:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαιρετούρες έδινε ; Χτύπαγε δυνατά στην πλάτη ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 19:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην ΕΧΡΟ καθοταν στην τέταρτη σειρα των καθισματων ο μεγάλος Πετρος , πανε οι εποχες με τα μεγαλεία ανηκουνε όλα στο παρελθον τουλαχιστον δεν εχει το γνωθισαυτον να κατσει σπιτι του με αξιοπρεπεια και ταχα κανει αντιπολιτευση τωρα στον εκλεγμενο αιντε ψωνια εχασες κατσε σπιτακι σου για την ηστεροφιμια σου προφυλαξε τον εαυτο σου καθεσε και ταχα λεονταριζεις .στο Καστρι Πέτρο δεν σου παει ο ρολος του επαναστατη χωρις αιτια. Τωρα ο Νικας ειναι στα πραμματα εσυ στην τεταρτη σειρα στριμωγμενος και καταφρονεμενος και θα γραφεις χαζομαρες και αρες μαρες κουκουναρες ποιος νομιζεις σε πιστευει οτι και να πεις οτι και να γραψεις ασε που πηρες στο λαιμο σου και την κορη σου ποσα χρονια θελεις να εισαι στηνκαρεκλα γερασες και μυαλο δεν εβαλες και μην βριζεις το κομα σου τη νεα δημοκρατια γιατι αυτη σε εκανε αυτο που εισαι αλιως θα ησουνα ενας ασιμος και δεν θα σε ηξερε ουτε η γειτονια σου λοιπον ξυπνα κουνα το κεφαλι σου και κατσε σπιτακι σου απο κοκορομαχιες τωρα στα γεραματα ου δεν προκειται να βγαλεις τιποτα ρεζιλευεσαι οταν γραφεις τετοιες ανουσιες βλακιες εκλογες θα εχουμε μετα απο 4 χρονια τοτε θα εισαι ακομη πιο γερακος οπως και ο νικας.τοπο στα νιατα Πετρο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...