Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο κάλεσμα Νίκα για Χριστούγεννα στην Τρίπολη: “Η Αρκαδία είναι η ... καρδιά μας”

Νέο κάλεσμα Νίκα για Χριστούγεννα στην Τρίπολη: “Η Αρκαδία είναι η ... καρδιά μας”

Πρόσκληση προς όλους να βρεθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Τρίπολη απηύθυνε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ολοκληρώνοντας την συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει οικονομικά “με ένα σημαντικό ποσόν” τον Δήμο Τρίπολης στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προσθέτοντας ότι “παντού οι πόλεις στολίζονται όμορφα, αλλά ας κάνουμε όλοι μας ένα πέρασμα από την Τρίπολη”.

Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε, είναι σημαντική η συνδρομή προς την Τρίπολη και την Αρκαδία γενικότερα -“ Αρκαδία θέλει την περισσότερη βοήθεια από όλους τους νομούς. Είναι η καρδιά μας η Αρκαδία -και δεν το λέω για πολιτικούς λόγους, δεν έχω ανάγκη να το πω” κατέληξε ο Π. Νίκας.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΑΡΕΙΜΕΛΗΜΕΝΕΣ ! ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ . ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ . ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ( 62.000 ΕΥΡΩ + ΦΠΑ).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...