Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκας: «Κεκτημένο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών»

Νίκας: «Κεκτημένο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών»

Στην ξεκάθαρη παραδοχή ότι το έργο ΣΔΙΤ των απορριμμάτων αποτελεί ένα κεκτημένο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής του Πέτρου Τατούλη προχώρησε ο νυν Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις.

Ο κ. Νίκας είπε: "Έχουμε μεγάλο πρόβλημα μέχρι εξευτελισμού. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανάπτυξη, δεν μπορούμε να έχουμε άλλο καλοκαίρι με τα σκουπίδια παντού. Δεν αντέχει η περιφέρεια μας 200.000 τόνους σκουπίδια κάθε χρόνο χωρίς καμία επεξεργασία.

Περίσσεψαν τα λόγια. Δεν μπορεί η Περιφέρεια και όλοι οι Δήμαρχοι να είναι όμηροι. Κάθε μέρα έχουμε δικαστήρια. Να τελειώσουμε με τα πρόστιμα και τον εξευτελισμό που υφιστάμεθα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναγνωρίζω ότι η προηγούμενη περιφερειακή αρχή έκανε μεγάλες προσπάθειες. Υπάρχει ένα κεκτημένο. Κανείς με εμένα πρώτο δεν θα επιχειρήσει να καρπώθει το έργο αυτό."

Μάλιστα, στη συνέχεια, την ικανοποίησή της για αυτή την ξεκάθαρη τοποθέτηση του κ. Νίκα εξέφρασε η τέως Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.

© www.kalimera-arkadia.gr 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί εσύ "παλιοέλληνα" πού τα πετάς τα σκουπίδια σου?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καντε και κατι να μαζεψετε τα σκουπίδια και τα μπαζα που ειναι παντου σε ολη την Πελοποννήσου πεταμενα απο ολους τους καφρους που καταστρεφουν καθε μερα την χωρα με τα σκουπίδια που πετανε εξω απο το κολοαυτοκινητο τους στους δρομους δεν ξερω τι συνηθεια ειναι αυτη που εχουν οι ΝεοΕλληνες;;; Αυτο που τους μαρανε αν καπνισουν μεσα στο μαγαζι η αν θα παρουν μερισμα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...