Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χαμός με Νίκα και Νικολάκου | «Τελείωσες» - «Έχεις υποβολέα»! (vd)

Χαμός με Νίκα και Νικολάκου | «Τελείωσες» - «Έχεις υποβολέα»! (vd)

Ο κακός χαμός επικράτησε στο περιφερειακό συμβούλιο, με αφορμή τη συζήτηση για τον τουρισμό και την αλλαγή προσώπου στη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας.

Όταν ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας μίλησε για «ξερόλες» και «εισαγγελείς» μέσα στην αίθουσα, υπήρξε αντίδραση από την Ντίνα Νικολάκου που ζήτησε εξηγήσεις και από εκείνο το σημείο, η ένταση άρχισε να αυξάνεται.

Κουβέντα στην κουβέντα, ο κ. Νίκας είπε κάποια στιγμή πάνω στην ένταση της αντιπαράθεσης με την Ντίνα Νικολάκου: «Περίσσεψε η θρασύτητα και ο βεντετισμός. Τελείωσες».

H Ντίνα Νικολάκου ζήτησε τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά διότι «δεν του δίνω το δικαίωμα να μου πει ότι τέλειωσα. Εγώ τώρα αρχίζω». Ζήτησε τα πρακτικά για να δει με ποιον τρόπο να υπερασπίσω τον εαυτό μου. «Ο κ. Περιφερειάρχης έχει υποβολέα, κάποιοι του επιβάλλουν τι θα πει. Ο κ. Νίκας ξέρει ποια είναι η Ντίνα Νικολάκου. Το Προεδρείο να περιφρουρεί την επίθεση που δέχομαι.»

Στο τέλος, έριξε τους τόνους ο Παναγιώτης Νίκας: «Ξέρετε όλοι πόσο προσεκτικός είμαι. Η κριτική μου είναι πολιτική. Το προσβλητικό είναι να λες σε κάποιον ότι έχει υποβολείς. Αυτό είναι η προσβολή. Αυτό είναι η ύβρις. Ποιους πλήρωσα εγώ; Δεν προσέβαλα κανέναν. Πολιτικές κρίσεις έκανα.»

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ

6 σχόλια

  • πισω  εχει  η  αχλαδα
    πισω εχει η αχλαδα Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΠΟ@@@@@@ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ , οτι ειναι στη Β εθνικη και τωρα δινουν εξετασεις στον αρχηγο τους ποιος εινια μεγαλυτερο κοκορακι. Λειπει και ο Αποστόλης ο κορινθιος εκεινος κιαν ητανε κοκκορι κοκινολαιμικο. Λοιπον χαμενοι των εκλογων δεν προκειται να ξαναγινεται ποτε εξουσια παρτε το χαμπαρι τελειωσατε. Βεβαια οσονουπω αρχιζουν τα δυσκολα και ο νοων νοειτο! εχει μεγαλη ουρα το παπλωμα θα τριβουν πολλοι τα ματια τους. προς το παρον ειμαστε στη χαβρα να γινουν όλα μπαχαλο σας βλεπουμε στην τηλεοραση ολους σας λιγη σοβαροτητα απο ολους σας δεν βλαπτει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Νίκας πρώτα βρίζει και μετά λέει ότι με ξέρετε είμαι συναινετικός. Πρώτα επιτίθεται και μετά θέτει εαυτόν ως θύμα. Τρομερή πολιτική στρατηγική! Συνέχισε έτσι, μπορεί να μην κάνεις για πολιτικός αλλά παράγεις γέλοιο

  • αντε   γεια
    αντε γεια Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    απαραδεκτη για μια ακομη φορα η αλαζονικη κυρία στο χθεσινο συμβουλιο . Θαρρεί πως όλος ο κοσμος κινειται γυρω της. επρεπε ο προεδρος να την εχει επαναφερει στη ταξη επανειλημενα και να την εχει αποβαλει απο την αιθουσα. ατολμια προεδριου, αδυναμια επιβολης κανονισμου και να το αποτελεσμα . Οι οπαδοι τους πετρου τα κανανε που@@@@. αλλο ενα συμβουλιο σαν όλα τα αλλα με φωνες χωρις κανονες , χωρις πολιτισμο χωρις φαντασια. κραυγες, κορωνες, αλλαζονικες στασεις, μπαρουφολογιες. σημεια παρακμης αντε γεια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 09:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Την νεότητα παιδαγώγησον,
    το γήρας περικράτησον,
    τους εσκορπισμένους επισυνάγαγε,
    τους πεπλανημένους επανάγαγε και
    σύναψον τη αγία σου εκκλησία.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 08:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΚΑ , ΟΛΑ ΜΑΝΤΑΡΑ , ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ . ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ , ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΧΥΔΑΙΟΤΗΣ . ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Γέρο άστο δεν το έχεις. Η Ντινάρα καλά το πάει!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...