Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το παράπονο της Νικολάκου για την επίθεση Νίκα: "Έχω αποδείξει ότι στην οικονομική επιτροπή κάνω τα πάντα για να μην υπάρξει πρόβλημα"! (vd)

Το παράπονο της Νικολάκου για την επίθεση Νίκα: "Έχω αποδείξει ότι στην οικονομική επιτροπή κάνω τα πάντα για να μην υπάρξει πρόβλημα"! (vd)

Η ατάκα του περιφερειάρχη ("τελείωσες") προκάλεσε την οργή της Ντίνας Νικολάκου, η οποία παράλληλα όμως εξέφρασε και ένα παράπονο προς τον κ. Νίκα, κατά τη διάρκεια της έντονης συζήτησης στο περιφερειακό συμβούλιο.

Τι είπε η Ντίνα Νικολάκου προς τον Περιφερειάρχη; "Η επίθεση έγινε από τον κ. περιφέρειαρχη σε μια σύμβουλο που την ξέρει χρόνια, έχει συνεργαστεί μαζί της και που έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της θητείας της ότι στην οικονομική επιτροπή κάνει τα πάντα για να μην δημιουργήσει πρόβλημα".

Ουσιαστικά, η τέως αντιπεριφερειάρχης είπε στον κ. Νίκα ότι η ίδια δείχνει θετική διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης στην οικονομική επιτροπή, ότι δεν έχει στόχο να δημιουργήσει πρόβλημα και την ίδια ώρα δέχεται αυτή την επίθεση από τον περιφερειάρχη.

Βέβαια, στην ίδια συνεδρίαση ακούστηκαν κι άλλα, με την Ντίνα Νικολάκου να κατηγορεί τον περιφερειάρχη ότι έχει υποβολείς που του λένε τι θα πει εναντίον της και τον κ. Νίκα να λέει ότι αυτό αποτελεί μέγιστη προσβολή εναντίον του.

Πάντως, η όλη συζήτηση έκλεισε με τον περιφερειάρχη να θέλει να ρίξει τους τόνους και να μην δίνει συνέχεια, λέγοντας ότι ο ίδιος κάνει πολιτικές κρίσεις που δεν αφορούν μεμονωμένα πρόσωπα. 

10 σχόλια

  • Σταμάτης  Κ.
    Σταμάτης Κ. Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντίνα καλα τα γραφει ο 12.19 δεν εισαι το κεντρο του συμπαντος ελεος πχια . Γιατι τοσες κραυγες . Γιατι οι αναφορες σου ειναι εγω εγω εγω . Προβλημα μεγαλο αυτο. Εγωισμοι και εγωπαθιες επικινδυνες. Πρεπει να εκφραζεσαι με το εμεις. Κατεβα απο το συνεφακι σου. Και να μη ξεχνας ποτε αυτο που λεει ο λαος μας οτι τα στερνα τιμουν τα πρωτα.

  • Ι.Κ.
    Ι.Κ. Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    15.13 την απαντηση νομιζω την εδωσε με στοιχεια η περιφ. Συμβουλος απο την Τρίπολη ! Με το προγραμα της Ντίναςε ιμαστε δευτερη απο το τελος περιφερεια στην πιτα του τουριστικου προιοντος. Φρονιμο θα ηταν να απαντησετε και να αντικρουσετε αυτό αρα τα ταξιδακια κομενα νεο προγραμα σε νεες βασεις και νεα φιλοσοφια το παλιο απετυχε παταγοδως

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η ΝΤΙΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ;

  • ΝΤΙΝΑ
    ΝΤΙΝΑ Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 15:04 Σύνδεσμος σχολίου

    αχ αγαπημένε μου ...ανώνυμε σχολιαστή!
    αφού όπως λες μου αρέσει η δημοσιότητα και φυσικά μου αρέσει να ασχολούνται οι άλλοι μαζί μου και αφού όλος ο κόσμος δεν κινείται γύρω μου,εσύ γιατί ασχολείσαι μαζί μου??
    αφού δεν γυρίζουν όλοι τριγύρω μου γιατί αφιέρωσες τόση ώρα για να γράψεις τόσο μακροσκελές κείμενο ??
    δεν είχες να ασχοληθείς μα κάτι καλύτερο??

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 12:19 Σύνδεσμος σχολίου

    κυρία Ντίνα αυτοσυγκρατησου λιγακι εχεις ξεφυγει δραματικα ! Όλος ο κόσμος δεν κινειται γυρω σου ! Δεν είσαι το κεντρο της γης ! Κάποτε μπορει λόγω της θεσης σου να πεφτανε τα φωτα της δημοσιοτητας και τα φλας γυρω σου τωρα ομως αποδυκνειεται οτι αυτο σου εκανε κακό ! Παψε να μιλας σε πρωτο προσωπο δες λιγακι το εμεις και οχι το εγω ! Δειξε ωριμοτητα 1 ΔΕν γυρίζουμε όλοι τριγυρω σου ! Ανοιξε τα φτερά σου για τις νεες αναζητησεις σου αλλά η κοινωνία να ξερεις οτι ειναι αυστηρός κριτής ! Θελει σοβαροτητα ! Ο αγαπητός Πέτρος ειναι στα εδρανα της αντιπολιτευσης ουτε και αυτός καταλαβε πως βρεθηκε εκει. Προφανως ουτε και εσυ . Στο περιφερειακο συμβουλιο που σας βλεπει ολη η πελοποννησος δινεται μια εικονα απο αλλαλαζοντες ανθρωπους που δεν ξερουν γιατι φωναζουν . Με κραυγες και τσαμπουκαδες δεν μπορεις να βρεις το δικιο σου και το χανεις εαν εχει δικιο. Ηρεμα σας παρακολουθουμε. Και με επιχειρηματα η αντιπαραθεση. Την πεσατε στο " νεοσσο" προχτές οπως την αποκαλεσες , γιατι ειπε στην κυρια απο την καλαματα οτι και εσυ ασχοληθηκες με τον τουρισμο αλλα δεν ειχες καμια σχεση με αυτόν και καμια προυπηρεσια! Δίκιο δεν ειχε η κοπελα ? Και εαν ειχε αδικο δωστε στη δημοσιότητα τα τουριστικα " πτυχια" της θιγμένης συμβούλου απο την καλαματα! Γενικά κλεινοντας δεν θελω να πιστεψω οτι η κυρια Ντινα βρισκεται πανω σε ενα καλαμι και αρνειται να κατεβει από αυτό ! Όσο για τον κυριο Πετρο και αυτός καλον θα ητανε να αποσυρθει για να μην διασυρεται ! Στην παραταξη πρεπει να παει καποιος σοβαρός και ηρεμος επικεφαλής!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 22:53 Σύνδεσμος σχολίου

    21.55 σε αντίθεση με τον νεαρό , το μειράκιον τον Πέτρο ε !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΝΙΚΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ .....ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ . 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ . . . . Ο ΝΙΚΑΣ ....ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ . ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ . ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΑΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελλειμα τσίπας ! Τι να πει κανείς ! ένα μάτσο απο φοβισμένα ανθρωπακια που νομιζουν οτι με τις άναρθρες κραυγές θα αποφύγουν τα μελλούμενα. Αυτή που ανέβασε τον τατούλη στο ζενίθ θα τον στείλει αδιάβαστο στο ναδιρ ! στο πάτο πιο απλα και λαικά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    θράσος, θρασος, θρασος ............................... ελεος

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχετε τεράστιο πολιτικό > κύριε Νίκα να λέτε στην Κυρία Νικολάκου τη λέξη > τελειωμένος είναι μόνο αυτός που πεθαίνει κυρίε Νίκα . Άλλωστε πρέπει να γνωρίζεται ότι στην πολιτική κανείς δεν τελειώνει μόνο αν τον στείλει ο λαός σπίτι του ή αποσυρθεί από την ενεργό δράση την κυρία Νικολάκου ο λαός της Μεσσηνίας την έβγαλε πρώτη Περιφερειακή σύμβουλο στην Μεσσηνία από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη.
    Αφιερωμένο σε εσάς κύριε Νίκα
    > έτσι είναι και η πολιτική .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...