Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιαννακούρας: "Τη φράση "ο βασιλιάς είναι γυμνός" θύμισε ο Περιφερειάρχης"

Γιαννακούρας: "Τη φράση "ο βασιλιάς είναι γυμνός" θύμισε ο Περιφερειάρχης"

Με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στο περιφερειακό συμβούλιο για το στρατόπεδο πεζικού στην Τρίπολη, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση ...

"Τη φράση "ο βασιλιάς είναι γυμνός" θύμισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απαντώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στην επερώτησή μου σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου της Τρίπολης (11ο Σύνταγμα Πεζικού) στην Περιφέρεια για Διοικητήριο.

Με δελτία τύπου, με συνεχείς ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων τύπου, ο κ. Νίκας διατεινόταν μέχρι σήμερα, πως το ιστορικό στρατόπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει ήδη παραχωρηθεί και την απόφαση έχει υπογράψει ο αρχηγός του ΓΕΣ.

Όπως, όμως φάνηκε, στην απάντηση που μου έδωσε κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Συγκεκριμένα μου απάντησε "δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, υπάρχει μόνο κινητικότητα στο θέμα, το οποίο θα συζητήσουμε όταν έρθει η ώρα". Και συνέχισε όσον αφορά τον αρχηγό ΓΕΣ πως έχει τη σύμφωνη γνώμη του, όχι όμως τη συλλογική απόφαση του αρμόδιου οργάνου, που είναι το Συμβούλιο Άμυνας. Δεν είχε άλλωστε να απαντήσει κάτι άλλο στα όσα τεκμηριωμένα και με στοιχεία τον ρώτησα.

Διαπιστώνει λοιπόν κανείς πως μόνο εντυπώσεις θέλει να προκαλέσει με τις αναφορές του και δεν έχει κάτι συγκεκριμένο για το θέμα. Άλλωστε για να γίνει η παραχώρηση, όπως ανέφερα και στην επερώτησή μου πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα βήματα και το σημαντικότερο είναι πως το στρατόπεδό μας είναι ενεργό και δεν είναι τόσο απλό να πάψει να είναι, μιας και εκτός όλων των άλλων, είναι και ορισμένο ως στρατόπεδο επιστράτευσης.

Στα λόγια είναι όλα εύκολα αλλά η πολιτική και οι πολιτικοί χαρακτηρίζονται από τις πράξεις...Γιαυτό καλό είναι κ.Περιφερειάρχα, πρώτα να υπάρχουν τελικές αποφάσεις και έγγραφα και μετά να γίνονται ανακοινώσεις, γιατί διαφορετικά εκτίθεστε και δείχνετε την "γύμνια" σας, όπως ο βασιλιάς στο γνωστό παραμύθι του Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν."

1 σχόλιο

  • Νίκος
    Νίκος Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόσφυγες θα μας φέρει τελικά ο Νίκας . Θυμηθείτε το !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...