Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης: «Ο Μητσοτάκης έβαλε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα»

Τατούλης: «Ο Μητσοτάκης έβαλε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα»

Σχολιάζοντας τα τελευταία ζητήματα γύρω από την κήρυξη της Καλαμάτας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και την πορεία του έργου ολοκληρωμένης διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ο πρ. Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτό το έργο, που φέρει από την αρχή μέχρι και το τέλος του την υπογραφή της δικής μας Περιφερειακής διοίκησης αποτελεί μνημείο γελοιοποίησης σύσσωμου του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε και επέβαλε ως Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο με ανοίκειο τρόπο - με ψέματα και σκληρό κομματισμό- τον άνθρωπο, στον οποίο οφείλεται το σημαντικότερο μέρος της καθυστέρησης του έργου, αλλά και τον υπαίτιο μιας τεράστιας περιβαλλοντικής καταστροφής. Τον πρώην Δήμαρχο Καλαμάτας, που επί δύο έτη στάθηκε απέναντι στο έργο και το υπονόμευσε μέχρι να σκάσει σαν βόμβα το σκάνδαλο των παράνομων σκουπιδομεταφορών του. Αλήθεια, κλήθηκε ποτέ ο Δήμαρχος να δώσει εξηγήσεις πού πήγαν αυτά τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ο ίδιος ξόδεψε με απευθείας αναθέσεις και πώς βρέθηκαν τα σκουπίδια της Καλαμάτας στην Φολόη; Βρέθηκαν εκείνοι  που πυρπόλησαν τον μηχανολογικό εξοπλισμό στην Μαραθόλακα με αποτέλεσμα να ανοίξει ο χορός των αναθέσεων και των εκατομμυρίων;

 

Και δεν τελειώνουν εδώ οι ευθύνες. Ο  ίδιος άνθρωπος, από κοινού με τον πολιτικό του προστάτη, εμπόδισαν επί ένα χρόνο το Περιφερειακό Συμβούλιο να πάρει εκείνες τις αποφάσεις που απαιτούντο για την έναρξη του έργου. Για να μην αναφερθούμε στην επαίσχυντη επερώτηση Βουλευτών του κ. Μητσοτάκη, οι οποίοι εξαπέλυσαν λιβέλους κατά του έργου μας με σαφή μικροπολιτική στόχευση. Και βέβαια, να μην ξεχνούμε και την ιστοριούλα κάποιων Υπουργών και της προηγούμενης κυβέρνησης, με τους οποίους χαριεντιζόταν ο Δήμαρχος της Καλαμάτας, και με ευθύνη τους το έργο μπήκε στο συρτάρι για δύο χρόνια μέχρι κι εκείνοι να κάνουν την κυβίστηση.

Σήμερα, για όλους αυτούς, το ίδιο έργο που οι ίδιοι έψεγαν , το δικό μας έργο, είναι το καλύτερο δυνατό. Και καίγονται, όχι μόνο να το ξεκινήσουν, αλλά και να το προσεταιριστούν. Λογικό κι αναμενόμενο. Ο λαϊκισμός αγαπούσε πάντοτε τους ψεύτες και τους κλέφτες. Ίδιον και των δύο περιπτώσεων …τα κροκοδείλια δάκρυα. Για τον Παναγιώτη Νίκα , η Μαραθόλακα και η προσωπική του ιστορία είναι γνωστή κι αναμφισβήτητη. Για τον  Κυριάκο Μητσοτάκη, μάλλον είχε τους λόγους του που έβαλε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα….».

7 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρακαλώ . Προσέξτε ύφος ο Κούλης στην Φωτό .........

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ........ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ , ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο Π Ε Τ Ρ Ο Σ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η Σ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 20:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Θρασύτατοι απολογητές μιας πανθομολογούμενης μούφας ! θαυμάστε έργο ανυπαρκτο ! Πόσο περισσευμα θράσους από τους αχρηστους των 9 ετων. Πόσο πισω πηγε ο τόπος μας ! και μιλάνε ακόμη !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 12:58 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛΟΙΠΟΝ . ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ . ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΤΗΣ ΣΔΙΤ .- 80.000.000 ΕΥΡΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ . ΤΑ ΑΛΛΑ 80 ΕΚΑΤΟΝΝΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ . ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ , ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ......ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΙΣΩ . ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ , ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑ . ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ . ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ . Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Μ Ο Ν Ο ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020 08:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάνε οι γνωστές!!! Ρε αν ήταν ο μόνος εμπλεκόμενος φορέας στο έργο ήταν μόνο η περιφερεια το έργο θα είχε ολοκληρωθει το 2015.Παραφωνια πρωτη.. Η ΑΕΠΟ έκανε 15 μήνες να εγκριθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.. Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε να καταργηθεί το έργο.. Μαζί με τον Μητσοτάκη τον Δεκέμβριο του 2015 αλλάζουν το νομοθετικό πλαισιο μαι ρίχνουν το έργο στα βράχια... Αλήθεια ο κος Διοικητής του Νοσοκομείου Καλάματας έχει χαθεί τώρα τελευταία... Ο Μητσοτάκης ε τους Νίκα Σαμαρα και Βλάση ευθυνονται για την τελευταία καθυστέρηση του έργου...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 22:13 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ . ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ. ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ "ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ".................................. !!!! ΟΣΟ ΕΙΔΑΝ ΕΡΓΟ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. κΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ! ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΣΑΕΙ ! ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ . ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙς ΗΤΑΝΕ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΙ ΕΡΓΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ! ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝΕ Ο Κ. ΤΑΤΟΥΛΗΣ. ΑΟΣΜΟΣ,ΑΧΡΩΜΟΣ,ΜΟΙΡΑΙΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΧΥΝΕΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΣ ΑΚΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΒΟΛΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΤΡΟ !

  • ΚΑΝ.  ΠΑΝ.
    ΚΑΝ. ΠΑΝ. Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιο εργο ρε αχρηστοι ! 9 ολοκληρα χρονια ενα ζητημα που βασανιζει την Πελοποννησο ησαστε ανικανοι να το λύσετε και να το ολοκληρώσετε ! Ποιος σας φταιει που δεν ειχατε εξασφαλισει την απαραιτητη γη στην Παλαιοχουνη για το σκουπιδοεργοστασιο και με ανυπαρκτους τιτλους νομιζατε ότι θα κοροιδεψετε τον κοσμο. Αν πουμε ότι για 2 χρονια οπως λετε σας ταλαιπωρησε ο Νικας και ο Συριζα τι κανατε ωστε τα υπολοιπα 7 χρονια πηγανε στραφι. Η Ηπειρος ξεκινησε τα σκουπιδια της χρονικα μετά από εσας και ήδη διαχειριζεται τα σκουπίδια της από το 2016 χωρίς κανένα προβλημα και μαλιστα πολύ φθηνότερα από την δικιά σας σύμβαση. 42 ευρω ο τονος στην Ηπειρο 82 εσεις στη Πελοπόννησο ! Μήπως δεν μπορούσατε και δεν είχατε ούτε τα κότσια ούτε τη θεληση αλλά ούτε και τον τρόπο ωστε να λυσετε το μειζον αυτό ζήτημα του Μωριά. Και τωρα ερίζετε τίνος έργο είναι ? Για ποιο έργο μιλατε κ. Τατουλη ? το ανύπαρκτο !!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...