Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Περιφέρεια Πελοποννήσου | Θα χρηματοδοτήσει τη συντήρηση για 1.000 χιλιόμετρα δικτύου μονοπατιών στα βουνά της!

Περιφέρεια Πελοποννήσου | Θα χρηματοδοτήσει τη συντήρηση για 1.000 χιλιόμετρα δικτύου μονοπατιών στα βουνά της!

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι διατεθειμένη να χρηματοδοτήσει τη συντήρηση του συνολικού μήκους περί τα 1.000 χιλιόμετρα δικτύου μονοπατιών στα βουνά της, ενώ εξετάζει και τη δυνατότητα προγραμματικής σύμβασης για την δημιουργία επιπλέον 600 χιλιομέτρων.

Τα πιο πάνω συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη συνάντηση εργασίας που είχε την Τετάρτη 20 Μαΐου, με τον Γιάννη Λαγό, πρόεδρο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) “Μαίναλον”.

Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, το μέχρι τώρα έργο που έχει παραχθεί εκτιμάται ως “εξόχως επιτυχημένο, ενώ την ίδια στιγμή υπηρετεί την τουριστική πολιτική της επόμενης ημέρας, στοιχείο της οποία αποτελεί και η πεζοπορία στα βουνά της Πελοποννήσου”.

Στην ίδια συνάντηση, έγινε συζήτηση σχετικά και με την επέκταση του δικτύου μονοπατιών και σε άλλα βουνά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Αργολίδα, όπως επίσης και ένα μονοπάτι που διασχίζοντας την Περιφέρεια θα ξεκινά από το Κιάτο και θα φθάνει στην Πύλο.

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    νεα προγραμματικη συμβαση οσονουπω > αν φυσικά μπορείς και θελεις κ. Νίκα γιατί γνωρίζεις ότι και εμείς και θα πρέπει να γνωρίζουμε και τα κοστολόγια >Δηλαδή τα 1000 χιλιόμετρα πόσο κόστησαν και ποσο θα κοστίσουν τα 600.

  • Ηλίας  Ξάστερος
    Ηλίας Ξάστερος Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΗΜΑΝΣΗ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ! Ο ΛΑΓΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ 1000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΑ 600 ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ . ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ !

  • κατάλαβες  τώρα
    κατάλαβες τώρα Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    να η εξισωση λαγός + .................. = μονοπατια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    κάτι ξέρει ο (η) 10.20 για το έργο αλλά δεν μας το λέει ανοιχτά. Τι συμβαίνει με τα μονοπάτια. Γιατί αυτό να προχωρήσει και μόνον αυτό από το Νίκα ;;;;;;; μήπως γιατί................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ '' ΩΣ ΕΞΟΧΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ '' , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ , ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΘΕΙ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...