Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης για την αθώωσή του: "Θα βγάλουμε τις κουκούλες στο βρώμικο πολιτικό σύστημα, που μολύνει την κοινωνία της Πελοποννήσου"

Τατούλης για την αθώωσή του: "Θα βγάλουμε τις κουκούλες στο βρώμικο πολιτικό σύστημα, που μολύνει την κοινωνία της Πελοποννήσου"

Σε ανακοίνωσή του, ο πρώην Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης αναφέρει: "Η σημερινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης αποτελεί για εμένα και την παράταξη μου απόλυτη δικαίωση.

Η μήνυση του τέως Αντιπεριφερειάρχη και νυν Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Περικλή Μαντά εναντίον μου, εντάσσεται σε μια «σκευωρία» πολιτικών προσώπων και Μ.Μ.Ε. που ξεκίνησε το 2018 με μοναδικό στόχο την ήττα της «Νέας Πελοποννήσου» στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και την πολιτική και προσωπική εξόντωση τη δική μου και των συνεργατών μου.

Η δήλωση μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 24.09.2018, ότι πρ. Αντιπεριφερειάρχης ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε εκ μέρους Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης «μαύρο πολιτικό χρήμα», αποδείχθηκε απολύτως αληθής και για το λόγο αυτό το Δικαστήριο οδηγήθηκε στην απαλλακτική του κρίση.

Είμαστε όρθιοι και παρόντες να αποκαλύψουμε όλους τους πρωταγωνιστές αυτής της πρωτοφανούς πολιτικής σκευωρίας, να πούμε στους πολίτες όλη την αλήθεια και να «βγάλουμε τις κουκούλες στο βρώμικο πολιτικό σύστημα», που μολύνει την κοινωνία της Πελοποννήσου."

9 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ , ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΑΗΘΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ...... ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ . ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΜΗΝΥΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ......ΜΑΝΤΑΣ..... ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ '' ΤΑΙΣΕΙ '' ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ .

  • ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ   Β.
    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Β. Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΗΝ ......ΠΡΩΗΝ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΩΝ ! τΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΟΛΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ! ΠΕΤΡΑΚΟ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    12.51 δεν ειναι απλά τα πραγματα φυγανε τόσα στελεχη και μαλιστα σοβαροι άνθρωποι απο τις ταξεις του Τατούλη. Κάτι έφταιξε ! Δεν μπορεί 30 άνθρωποι ξαφνικά να συνομώτησαν εναντιον του ! Γιατί το έκαναν αυτό ! Τι δεν πήγε καλά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    12.51 εδω γελανε κυριως με τα σημαντικα εργα του Πέτρου του αητου ............................μπρρρρρρρρρρρρ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ , @ Κ. Λ. ΤΟ ΛΙΒΕΛΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ . ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΕΣ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ . Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΡΓΑ.

  • Κ.Λ.
    Κ.Λ. Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    O Tατούλης ξεκινησε το 2010 με 40 πασοκους και με καμια 20-αρια Νεοδημοκρατες. Μετά από λίγο άρχισαν να φυλλορροούν οι καλοί πασοκοι και μεχρι τις επόμενες εκλογές του είχανε απομείνει περιπου 20 πασοκογενείς και οι Μισοί Νεοδημοκράτες. Στις εκλογές του 2014 έκανε τη σύμπραξη του ο Πετράκης με τους Νεοδημοκράτες ξαναβγήκε ενισχυμένος με πάλι καμια εικοσαρια πασοκογενείς και με 50 στελέχη της ΝΔ. Εκλέχτηκαν 32 πειφερειακοι συμβουλοι ανακατεμενοι οι πιο πολλοι νεοδημοκράτες. Μέχρι να βγεί η πενταετία οι μισοί και πλέον νεοδημοκρατες την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια ( κάτι θα είδανε και αυτοί φαίνεται σαν τους πασοκους του 2014 ) και σημερα ο Πέτρος έχει καμια εικοσαρια περιφερειακους συμβουλους με τον εαυτο του μέσα ) εκ των οποιών οι εξι ειναι πασοκογενεις και οι άλλοι νεοδημοκρατες που αψηφησαν τον Μητσοτακη και τον σαμρα και μείνανε να υπηρετούν πολιτικά τον Πέτρο. Τον Πέτρο στις εκλογες του 2019 τον στηρίξανε οσοι νεοδημοκράτες του μείνανε τελικά , ο μισός και παραπάνω Συριζα της Πελοποννήσου και οι Πακοκοι βουλευτές τότε του Μωριά. Βλέπε Μανιατης, Γρηγοράκης και χαλαρά ο Οδυσσέας! Σήμερα ποιοι τον στηρίζουν ? Μα φυσικά κάτι απολιθώματα πολιτικά του Πασοκ που δεν τους γνωρίζει η μάνα τους και κάτι αλλοπαρμένοι νεοδημοκράτες που βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Απορεί κανείς τι τους κρατάει στον Πέτρο αυτές οι διχασμένες προσωπικότητες από τη μια; ο Πέτρος να βρίζει την ΝΔ το κόμμα τους και τον αρχηγο της τον Μητσοτάκη και από την άλλη να τρώνε σ'ιδερα για τον Πέτρο. Αυτό θα καταγραφεί ως ιστορικό και πολιτικό παράδοξο για τους επόμενους που ακολουθούν. Η "μαγκιά" του Τατούλη είναι ότι έχει καταφέρει να έχει τυφλούς υπηκόους και να τον υπακουνε καμιά εικοσαρια πασοκονεοδημοκρατες και κάτι ακόλουθοι της Ντίνας πασόκοι όντας τρομάρα τους, κάποοι φίλοι του Βαγγέλη και στην αργολίδα ακόμη κάποιοι φίλοι του Μανιάτη βενιζελικοί όντας. αυτή είναι η δύναμη του Πέτρου. Γιατί οι φίλοι της Ντίας και του Παπαφωτίου δεν λογίζονται ως πολιτικό άθροισμα. Ξεφουσκωνει ο Πέτρος αργά και σταθερά. Μόλις τελειώσουνε τα βάσανα του δεν θα του έχει μείνει κανένας. Γιατί αρχηγός χωρίς εξουσία είναι ......αετός χωρίς φτερά !!!! Ακόμη και η Ντίνα θα τον αφήσει στο απώτερο μέλλον γιατί άλλος θα είναι ο σχεδιασμός της ! Αυτά για την ιστορία !!!

  • Ο  ΠΑΛΙΟΣ
    Ο ΠΑΛΙΟΣ Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 08:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωπα Πέτρο πρόσεχε μη σκίσεις κανένα καλσόν !!!!!!! Όταν όλα τα ΜΜΕ της περιοχής ήτανε στη δούλεψη σου τότε ήταν όλα μέλι γάλα ! Μέτα άλλαξε ο αέρας φυσάει από Νοτιάς τώρα .......................μπουνάτσα Πέτρο !!! Έρχεται μπόρα ! Δυνατή μπόρα !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΡΑ ! ΠΕΡΙ ΠΟΙΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΜΙΛΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ? ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ !!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ !!!!

  • καυτερή πιπεριά
    καυτερή πιπεριά Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 22:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρχισαν τα όργανα ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...