Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων: "Εντός του 2020 θα μπουν μπουλντόζες για το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών"!

Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων: "Εντός του 2020 θα μπουν μπουλντόζες για το έργο ΣΔΙΤ των σκουπιδιών"!

Σε εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου στην Τρίπολη ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος για να παρουσιάσει τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων

Το έργο των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο, ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος, που βρέθηκε στην Τρίπολη, και στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, προσκεκλημένος της ΠΕΔ Πελοποννήσου για να παρουσιάσει τον Εθνικό Σχεδιασμό στη διαχείριση των αποβλήτων.

Ο κ.Γραφάκος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το έργο του ΣΔΙΤ και σημείωσε πως θα απαντήσουν σημείο-σημείο στο έγγραφο της ΕΕ, στο οποίο υπάρχουν εύλογες απορίες, αλλά πέραν από μία μικρή πιθανή καθυστέρηση δεν υπάρχει θέμα και εντός του 2020 θα μπουν μπουλντόζες για το έργο.

Όσον αφορά τον Εθνικό Σχεδιασμό, ο οποίος παρουσιάστηκε αναλυτικά στους δημάρχους και στα μέλη της ΠΕΔ Πελοποννήσου, που ήταν στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης, ο κ. Γραφάκος ανέφερε πως μεταξύ άλλων αυτός προβλέπει χαμηλά ποσοστά ταφής μέσα από την ενεργειακή αξιοποίηση που δεν έχει μέχρι τώρα αναπτυχθεί, επίσης περιλαμβάνει ανακύκλωση στην πηγή, ένα ιδιαίτερο θέμα για τη συμμετοχή των πολιτών αλλά και μία σειρά κατευθύνσεων στη λογική του «πληρώνω όσο πετάω».

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με αποσπάσματα από την ενημέρωση που έγινε.

https://www.drt915.gr

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 16:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Με μικρά παρακαλώ. Σχολείο δεν βγάλατε;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 14:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑΜ ΤΙ ΡΙ ΡΙΜ .....ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΤΙΝΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕ Ι. ΕΧΩ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΣ . ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ . ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ;

  • Clompas και ΤΑΜ ΤΙ ΡΙ ΡΙΜ...!!! Αλέυριιιι...!!!
    Clompas και ΤΑΜ ΤΙ ΡΙ ΡΙΜ...!!! Αλέυριιιι...!!! Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 13:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΝΤΙΝΑΡΑ ΤΩΝ (11:23)..!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...!!! ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΥΘΙΚΗΣ ΠΕΛ/ΝΝΗΣΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ...!!! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ΝΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ...?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΣΔΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ;;;;;;ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ Κ. .........ΚΑΜΠΟΣΕ .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...