Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα πρόσκληση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Νέα πρόσκληση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μία ακόμα πρόσκληση για την ενίσχυση των επιχειρήσεων δημοσιοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του ΠΕΠ.

Συγκεκριμένα, από τις 8 Οκτωβρίου στη 1 μ.μ. και έως και τις 11 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. μπορεί να γίνεται ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων -στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis)- για την χρηματοδοτική ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων για τη δράση 3.a.2.2 “Ενίσχυση της ίδρυσης / εκσυγχρονισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών”.

Ο προϋπολογισμός της δημόσιας δαπάνης της εν λόγω δράσης ανέρχεται σε 9.500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Δημόσιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Μέσω της δράσης αυτής ενισχύονται επενδυτικά σχέδια διάρκειας έως 24 μηνών συνολικού προϋπολογισμού ύψους επένδυσης (επιχορηγούμενος προϋπολογισμός) από 10.000 έως 330.000 ευρώ.

Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσκληση και την υποβολή προτάσεων και άλλες διευκρινίσεις δίνονται, α) στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου (αρμόδιο στέλεχος Ιωάννα Λαμπροπούλου, τηλ: 271 3 601380, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. URL: http://www.eydpelop.gr) και β) στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (Μαιζώνος 122 και Γούναρη, 262 22, Πάτρα, Τηλ: 261 0 622711, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , URL: www.diaxeiristiki.gr).

Για τεχνικά θέματα του ΠΣΚΕ οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο HELPDESK (γραφείο υποστήριξης) που λειτουργεί η ΜΟΔ, τηλ. 210-7787940, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ώρες γραφείου 9 π.μ. με 5 μ.μ.).

Την αναλυτική πρόσκληση μπορείτε να δείτε εδώ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...