Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΠΣΚΑ)

Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΠΣΚΑ)

Ξεκίνησε προχθές Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, η δημόσια διαβούλευση σχετικά με την κατάρτιση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με σχετική ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας καλεί τους φορείς και το ενδιαφερόμενο κοινό στην υποβολή των απόψεων και προτάσεων τους.

Η εν λόγω υποβολή γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω του εντύπου Διαβούλευσης, μέχρι και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οπως επισημαίνεται στην εν λόγω ανακοίνωση, “κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων, προκειμένου να αναπτυχθούν προτάσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της Περιφέρειας για την προσαρμογή της στην Κλιματική Αλλαγή”.

Το κείμενο του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ), καθώς και το Έντυπο Διαβούλευσης, έχουν αναρτηθεί στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.ppel.gov.gr/diavoulefsi-gia-to-periferiako-schedio-gia-tin-klimatiki-allagi/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...